Εξασφάλισε την παραμονή στη Β’ Εθνική Βόλεϊ Γυναικών

Ο Α.Ο. ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΗΣ Α2 ΕΣΚΑΘ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 12:55

Την παραμονή της στη Β’ Εθνική κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά για άλλη μια χρονιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φοίβου Γιάννουλης, παρά την εντός έδρας ήττα της την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Σπάρτακο με 1-3 σετ.

Ο Α.Ο. Φοίβος κατάφερε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Daniel (πλημμύρα, καταστροφή γηπέδου, καταστροφή αθλητικού υλικού), αλλά και λόγω παραχώρησης με μεταγραφή κάποιων σημαντικών παικτριών τον Ιανουάριο, να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τελικά μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ Εθνική κατηγορία μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Έναν εκπληκτικό Β’ γύρο πραγματοποιεί ο Α.Ο. Φοίβος στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και όχι μόνο. Έχει αφήσει πίσω του τις όποιες «σκιές» του πρώτου γύρου και αρχίζει σιγά-σιγά και προσεγγίζει την πρώτη τριάδα.
Η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα αγωνίζεται ουσιαστικά σε όλα τα ματς εκτός έδρας, λόγω καταστροφής του γηπέδου της Γιάννουλης και ειδικά στον πρώτο γύρο αγωνιζόταν χωρίς προπόνηση από ματς σε ματς.
Η ομάδα της Γιάννουλης έχει αποκτήσει… winning mentalitty και έχει φτάσει τις 6 νίκες σε 7 αναμετρήσεις μέσα στο 2024. Η αγωνιστική ανάκαμψη των ”γαλανόλευκων” άρχισε να διαφαίνεται με τη μεγάλη ανατροπή στο σκορ εντός έδρας ματς επί της Σκιάθου και έκτοτε ακολούθησαν ακόμα πιο πειστικές εμφανίσεις για το σύνολο του Θανάση Γρίβα. Η τελευταία νίκη με 56-54 επί της Χάλκης στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, με σημαντική συμβολή των παίδων και εφήβων (Γερονάτσιος, Μάστορης, Νικολάου, Γκαμπράνης, Κεχαγιάς, Τζάλας) αποτέλεσε ακόμα μια «δήλωση» πως μέσα από το πάντρεμα εμπειρίας και φρεσκάδας η ομάδα μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.
Πέραν του προπονητή, Θανάση Γρίβα, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, υπάρχουν αρκετοί ακόμα συντελεστές στην επιτυχία, με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής Βαγγέλη Καραδήμο να έχει αναλάβει το scouting και την ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων και τους Τριαντανταφυλλίδη, Στεφούδη, Παλάσκα, Καμζελά, Τέλιο, Μπακαρό, Αγορίτσα, Μαχιά, Θεωδορόπουλο να έχουν δημιουργήσει έναν αρκετά ισχυρό κορμό, που μοιάζει αρκετά δεμένος, με διακριτούς ρόλους. Μένει να δούμε πού θα σταματήσει αυτή η εξαιρετική πορεία της ομάδας της Γιάννουλης και μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει.
Α.Ο. Φοίβος – Ηρακλής Χάλκης 56-54
ΦΟΙΒΟΣ (Γρίβας): Τριανταφυλλίδης, Τέλιος, Μπακαρός, Αγορίτσας, Παλάσκας, Θεοδωρόπουλος, Στεφούδης, Γερονάτσιος, Μάστορης, Νικολάου, Γκαμπράνης, Κεχαγιάς, Τζάλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass