ΛΑΡΙΣΑ

Ωρα για σερβίς και καρφιά…

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ - ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2024 11:03

Ωρα για σερβίς και καρφιά σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης, όπου διεξάγεται το Final-4, με τη συμμετοχή των ομάδων Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Μίλωνα.


Το πρόγραμμα του Final-4 έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Α’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 17.00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο.-Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Β’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Π.Α.Ο.Κ.
ΑΥΡΙΟ
Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.15 (ΕΡΤ-3): Τελικός

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δόθηκε χθες συνέντευξη Τύπου από τους οικοδεσπότες του διημέρου.
Συγκεκριμένα, μίλησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος και ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, που καλωσόρισαν τους τέσσερις φιναλίστ και δήλωσαν σίγουροι για μία γιορτή του βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Νέαπολης.
Στο πάνελ των συνδιοργανωτών βρέθηκαν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Σωτήρης Σουλούκος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλής Γερογιώκας, ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Λάρισας Χρήστος Μαϊμουλιώτης και ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. Αστέριος Πατσιαούρας.
Αναλυτικά δήλωσαν:
Δημήτριος Κουρέτας (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Είναι μεγάλη μας χαρά που γίνεται αυτή η διοργάνωση εδώ για πρώτη φορά. Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο πραγματικά στηρίζουμε τον αθλητισμό -που πρέπει να στηρίζεται-και ειδικά αθλήματα που έχουν μεγάλη απήχηση, όπως το βόλεϊ. Θεωρώ ότι αυτή η διοργάνωση θα είναι η απαρχή και άλλων διοργανώσεων που θα προγραμματίσουμε με την Ομοσπονδία, η οποία θα πρέπει να βλέπει την Περιφέρεια Θεσσαλίας σαν μία Περιφέρεια που είναι ανοιχτή και θα βοηθάει, ειδικά σε στιγμές που είναι δύσκολες για τον αθλητισμό».
Αθανάσιος Μαμάκος (Δήμαρχος Λαρισαίων): «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που η πόλη μας θα φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως είναι το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών. Η Λάρισα, εξάλλου, είναι μία πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση, μία πόλη μεγάλων αθλητών και ιστορικών σωματείων σε όλα τα σπορ και νομίζω ότι δικαιωματικά βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της Πολιτείας και των Ομοσπονδιών για τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Για τη Δημοτική μας Αρχή είναι μία ακόμα ευκαιρία να αναδείξει τον Δήμο και την πόλη. Να δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους και τους αθλητές που θα βρεθούν εδώ να γνωρίσουν μία πόλη ζωντανή, μοντέρνα, με σημαντικό πολιτιστικό αποτύπωμα, ανοιχτή σε ιδέες, απόψεις και ρεύματα.
Δεν θα κουραστώ ποτέ να μιλάω για την ανάγκη εξωστρέφειας στην προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.
Είναι κάτι για το οποίο ως δήμαρχος της πόλης θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια και ήδη κινούμαστε στην κατεύθυνση αυτή, μεθοδικά και συγκροτημένα.
Σήμερα Παρασκευή 29 και αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου θα υποδεχθούμε και απολαύσουμε τέσσερις μεγάλες ομάδες, κατά τεκμήριο τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τον Μίλωνα, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, και το θέαμα που θα προσφέρουν μαζί με βόλεϊ υψηλού επιπέδου.
Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι θα είμαστε εκεί, θα ενισχύσουμε με κόσμιο τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών και θα χειροκροτήσουμε τον νικητή, αλλά και τους χαμένους με την ίδια θέρμη, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και το ευ αγωνίζεσθαι.
Η Λάρισα έχει όλες τις υποδομές -χρειάζεται, βέβαια, και τη βοήθεια της Πολιτείας-, αλλά και την κουλτούρα, ώστε να μετατραπεί σε πρώτη επιλογή εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων.
Καλωσορίζω τις ομάδες, τους αθλητές, τους παράγοντες, τους εκπροσώπους της ΕΟΠΕ, τους φιλάθλους και δίνουμε ραντεβού στο κλειστό της Νεάπολης. Αύριο στις 17:00 θα είμαστε όλοι εκεί, καλή επιτυχία».
Γεώργιος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που βρίσκομαι στη Λάρισα και ανάμεσα σε φίλους, πρωταθλητές και πολίτες αγωνιστές που έχουν αντέξει στις πιο μεγάλες δοκιμασίες που έχει περάσει η χώρα τις τελευταίες 10ετίες.
Έναν χρόνο μετά τη συμφορά στα Τέμπη και έξι μήνες μετά τη βιβλική καταστροφή της κακοκαιρίας «Daniel» η Θεσσαλία προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της.
Όπως είχα υποσχεθεί, όλη η κοινότητα του βόλεϊ θα είναι στο πλευρό των δοκιμαζόμενων πολιτών των πόλεων και των χωριών της Θεσσαλίας.
Για μας η διεξαγωγή του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στη Λάρισα έχει ξεχωριστή σημασία. Δεν είναι μία απλή διοργάνωση. Δεν είναι αυτοσκοπός να αναδείξουμε τον κυπελλούχο. Είναι μία αθλητική διοργάνωση αισιοδοξίας και προοπτικής. Κάτω από το φιλέ είμαστε όλοι ενωμένοι για να τιμήσουμε τα παιδιά μας που χάθηκαν και να χτίσουμε τις γέφυρες που μας χώρισαν.
Σωματεία, αθλητές, παράγοντες, διαιτητές και εκπρόσωποι του Τύπου έχουμε μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε και πάλι στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου και αθλητικό κέντρο όλης της Κεντρικής Ελλάδας.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη, Δημήτρη Κουρέτα, τον Δήμο Λαρισαίων και τον δήμαρχο, Θανάση Μαμάκο, όλους τους εργαζομένους, καθώς και όλους τους υποστηρικτές μας.
Η Λάρισα εδώ και δεκαετίες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ. Κι επειδή ο λαός λέει πως από «αγκάθι βγαίνει ρόδο», μαζί με την Περιφέρεια, τον Δήμο, τους αθλητικούς οργανισμούς και τα σωματεία θα έχουμε ανοιχτή γραμμή για μία σειρά δράσεων στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ.
Μπορεί ο Πηνειός και οι παραπόταμοί του να «φούσκωσαν» και να προκάλεσαν ζημιές, αλλά είναι η ευλογία αυτού του τόπου. Με τις κατάλληλες υποδομές η κοινωνική, επαγγελματική, τουριστική, πολιτιστική και αθλητική ζωή θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.
Καλώ όλους τους φιλάθλους, τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, να έρθουν με τα παιδιά τους στο γήπεδο για να απολαύσουν ωραίο, υψηλού επιπέδου, θέαμα και να χειροκροτήσουμε όλες τις προσπάθειες και όλους τους αθλητές».
Σωτήριος Σουλούκος (Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού): «Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί, όταν μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της Ομοσπονδίας να διεξαχθεί στην πληγωμένη και πλημμυρισμένη Καρδίτσα, βάσει του σκεπτικού που ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Θέλουμε να ανατάξουμε το ηθικό όλων των Θεσσαλών μέσα από διοργανώσεις που θα τους δώσουν δύναμη και κουράγιο. Το σκεπτικό από την Καρδίτσα -καθώς υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την ομάδα του μπάσκετ- το φέραμε στη Λάρισα.
Λέω ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, καθώς από την πρώτη στιγμή Περιφέρεια και Δήμος δώσαμε το χέρι και είπαμε πως διοργάνωση υψηλού επιπέδου υπάρχει στο βόλεϊ και θα μπορούμε να τη φέρουμε στη Λάρισα. Θα δώσουμε την ευκαιρία στους Λαρισαίους που ξέρουν από βόλεϊ να απολαύσουν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.
Θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια που δεν μας δίνεται η δυνατότητα στη Θεσσαλία να δούμε σε επίπεδο Α’ Εθνικής και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι η Ομοσπονδία δεν μπήκε στη διαδικασία εισιτηρίων, αλλά με προεγγραφές προσκλήσεων για να διαφυλάξουμε το κύρος του αγώνα και την επιτυχία της διοργάνωσης.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτό το τουρνουά δίνει αισιοδοξία και προοπτική για το βόλεϊ και για την Περιφέρεια και για τον Δήμο Λαρισαίων. Είναι τυχεροί και οι Θεσσαλοί που έχουν τον περιφερειάρχη τον Δημήτρη τον Κουρέτα και οι Λαρισαίοι που έχουν δήμαρχο τον Θανάση τον Μαμάκο. Είναι δύο άνθρωποι που τον αθλητισμό τον ζουν ακόμη και σήμερα.
Καλή επιτυχία στις ομάδες, να μας δώσουν ένα πολύ ωραίο θέαμα και είμαστε εδώ να δώσουμε προοπτική σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση».
Ηρακλής Γερογιώκας (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού): «Θέλω να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τόσο τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο, όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη και βέβαια, μου έκανε πολλή εντύπωση ο επαγγελματισμός των στελεχών της Ομοσπονδίας.
Η Λάρισα ζει στον παλμό του Final-4 και πραγματικά είναι ευχάριστος πονοκέφαλος το ποιος θα μπορέσει να παρευρεθεί στο ματς. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και βέβαια, την υπόσχεση ότι θα συνδιοργανώσουμε και άλλου τέτοιου είδους μεγάλα γεγονότα στην πόλη.
Καλή επιτυχία στις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς, να νικήσει ο καλύτερος και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους».

 

Την τελευταία στιγμή...

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΓΩΝΑ - ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, αγώνα δρόμου έκανε ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Χρήστος Μαϊμουλιώτης για να εκδοθεί η άδεια πυροπροστασίας. Χθες εγκρίθηκε η μελέτη και βγήκε η άδεια πυροπροστασίας, αλλά δεν μπορεί να ανέβει στη Διαύγεια, ώστε να μπορεί να προχωρήσει η έκδοση άδειας αγώνα.
Τελικά, έστω και στο «παραπέντε», το πρόβλημα λύθηκε και η διοργάνωση γίνεται κανονικά με τους όρους που προβλέπονται, με την παρουσία 1.800 θεατών, κυρίως παιδιών ακαδημιών.
Στο μεταξύ, χθες στη συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσε και ο Λαρισαίος αρχιδιαιτητής Βασίλης Αντωνούλης, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στο κλειστό της Νεάπολης και παλιά δόξα της ΕΑΛ, ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, λόγω της συμμετοχής του γιου του Θανάση με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Στη φωτογραφία, με τον γενικό αρχηγό της ΕΑΛ, Αστέριο Τσέτσιλα.
Η οικογένεια Πρωτοψάλτη ζει στην Κύπρο, όπως μας είπε ο Βασίλης Αντωνούλης.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

 

Eτοιμοι για θέαμα

Τις δικές τους ευχαριστίες για τη διοργάνωση στη Λάρισα εξέφρασαν οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ του Κυπέλλου ανδρών. Ανδρεόπουλος, Καστελάνι, Μιλένκοσκι και Ψάρρας δήλωσαν πως οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν όμορφο θέαμα για τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες, αλλά και για όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες από τη δημόσια τηλεόραση.
Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητά μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».
Σάκης Ψάρρας (Προπονητής Μίλωνα): «Η Λάρισα πάντα είναι φιλόξενη σε αθλητικές διοργανώσεις. Εύχομαι να δώσουμε λίγη χαρά στους Θεσσαλούς, από την πρώτη στιγμή είδαμε το θερμό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι το ίδιο θερμό το κλίμα στο γήπεδο.
Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη, όπως συμβαίνει πάντα με τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.
Εμείς σαν Μίλωνας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την ονειρική χρονιά που έχουμε φέτος. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος μαζί με άλλους τρεις που είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες ομάδες -αν όχι οι μεγαλύτερες- της χώρας.
Γνωρίζουμε, βέβαια, και τον ρόλο μας, ότι ερχόμαστε εδώ πέρα ως αουτσάιντερ απέναντι σε τρία μεγάλα φαβορί. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ, όπως κάναμε όλη τη σεζόν».
Ντάνιελ Καστελάνι (Προπονητής Ολυμπιακού): «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στο Final-4. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος εδώ. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους της Λάρισας να έρθουν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση με τέσσερις μεγάλες ομάδες. Αυτή η διοργάνωση πρέπει να κρατήσει τον κόσμο κοντά στο άθλημα και κυρίως τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες».
Γιόσκο Μιλένκοσκι (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Ερχόμαστε ως τέταρτοι, δεν είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί για τους υπόλοιπους.
Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κερδίσουμε μία φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολο και πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ για να το καταφέρουμε».

 

Να δώσουμε το παράδειγμα

Το σύνθημα για ένα διήμερο με όμορφο θέαμα έδωσαν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Μίλωνα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου ανδρών.
Φράγκος, Γιορντάνοφ, Τράβιτσα και Τακουρίδης ευχαρίστησαν τους συνδιοργανωτές του Final-4 για τη φιλοξενία στη Λάρισα και ευχήθηκαν υγεία σε όλους τους αθλητές.
Ανδρέας Φράγκος (Αρχηγός Παναθηναϊκού): «Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαρισαίων και τη Θεσσαλία που μας φιλοξενούν σε αυτό το τουρνουά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς».
Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Αρχηγός Μίλωνα): «Καλησπέρα και από εμένα, ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα στη Λάρισα, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και για μένα και για την ομάδα μου να βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά στο Final-4 και εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα».
Ντράγκαν Τράβιτσα (Αρχηγός Ολυμπιακού): «Συμφωνώ με όσα είπαν οι υπόλοιποι αρχηγοί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία. Εύχομαι να δώσουμε ένα πολύ καλό παράδειγμα στα παιδιά που θα μας παρακολουθήσουν. Ελπίζω αυτά τα παιχνίδια να δώσουν επιπλέον χαρά στους πολίτες της Λάρισας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφές των προηγούμενων μηνών».
Γιάννης Τακουρίδης (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για τη φιλοξενία και όλους τους φορείς που διοργανώνουν αυτό το Final-4.
Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί, αλλά και ο τελικός. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θέλουμε να έρθει για να του δώσουμε τη χαρά να παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια».
Ακόμη, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα του, λόγω της επιτυχίας του στο Κύπελλο σε προηγούμενες διοργανώσεις και ανέφερε τα εξής:
«Ο ΠΑΟΚ αυτό κάνει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις, διεκδικεί κάθε τίτλο. Οι πιθανότητες είναι ίσες για κάθε ομάδα, πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδια, εμείς ερχόμαστε ως οι περσινοί τροπαιούχοι, έχουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο, αλλά δεν μεταφέρεται κάτι από την περσινή χρονιά.
Είναι μία νέα πρόκληση και θα κάνουμε αυτό που κάνουμε, όπως κάθε άλλη φορά, να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για ακόμα μία χρονιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass