Δωρεάν άθληση στην Ελασσόνα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 11:19

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιήσει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Η συμμετοχή στα τμήματα άθλησης είναι δωρεάν για όλους και η χρηματοδότησή τους γίνεται από τους ιδίους τους πόρους του Δήμου.
Τα προγράμματα άθλησης αφορούν τα παιδιά και τους ενήλικες, γυναίκες και άντρες, και έχουν τίτλο: «Εργαστήρια Ευεξίας & Κύκλοι Άθλησης 2024».
Οι «Κύκλοι Άθλησης» απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, ώστε να γνωρίσουν τις βασικές δεξιότητες διαφόρων αθλημάτων. Τα μαθήματα διεξάγονται από έμπειρους εκπαιδευτές/προπονητές και τα παιδιά θα αθληθούν, θα ψυχαγωγηθούν και ταυτόχρονα μπορεί να διαφανεί η κλίση τους σε κάποιο άθλημα.


Τα «Εργαστήρια Ευεξίας» θα συμβάλλουν στην εκγύμναση και στην αναψυχή των ενηλίκων, αντρών και γυναικών.
Οι άξονες γύρω από τους οποίους κινείται το συνολικό πρόγραμμα άθλησης είναι η βελτίωση της υγείας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, η διά βίου φυσική άσκηση και η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου του γενικού πληθυσμού του Δήμου και η καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης από μικρή ηλικία.
Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η κ. Βίκη Παγγέα, ειδική συνεργάτης Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:
* «ΚΥΚΛΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ» για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου με μπάσκετ, τένις, στίβο (βασικά αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού), ποδόσφαιρο και βόλεϊ.
* «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΞΙΑΣ» για ενήλικες:
Για γυναίκες Zumba, ήπια γυμναστική και δυναμική γυμναστική.
Για άντρες γυμναστική γενικής ενδυνάμωσης.
Εως και την Πέμπτη 11 Απριλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/-ες να καταθέτουν τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Δεν απαιτείται αγορά ειδικού εξοπλισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις ενδιαφέροντος για ενήλικες και παιδιά από την ιστοσελίδα του Δήμου Ελασσόνας www.dimoselassonas.gr και να τις υποβάλουν ηλεκτρονικά με τον ανάλογο τίτλο, «Εργαστήρια Ευεξίας» ή «Κύκλοι Άθλησης», με αποστολή στο e-mail dimoselassonas@gmail.com ή με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δήμου, 6ης Οκτωβρίου 57, Ελασσόνα (υπ’ όψιν κ. Βίκης Παγγέα), από 08:00 έως 15:00 καθημερινά.
Ο κάθε αιτών/η κάθε αιτούσα συμπληρώνει με τον αριθμό 1 την πρώτη προτίμηση και ακολουθούν αριθμητικά οι επόμενες προτιμήσεις του.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δωρεάν Πρόγραμμα Άθλησης 2024 του Δήμου Ελασσόνας μπορείτε να απευθυνθείτε στο: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2493-350.227, κ. Τσιάρα Ευγενία.
Μέρες & ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή, 08:30-14:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass