Αλώβητος στο Μαυροβούνι ο Ηρακλής Λάρισας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - ΣΗΜΕΡΑ (16:30) ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2024 12:04

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε χθες η αυλαία της 31ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, ο Ηρακλής Λάρισας επιβλήθηκε στο Μαυροβούνι της ομώνυμης ομάδας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι με νεανικό σχήμα κινήθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δίκαια στη νίκη, χάνοντας παράλληλα ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.


Στο 9ο λεπτό ο Ζαχαρούλης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, γράφοντας έτσι το 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στο 46’ ο Ράμα με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 79’ όταν μετά από κάθετη πάσα του Ζέρβα, ο Νταφόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτησία: Δεληγιάννη, Γκόγκος, Στεργιακούλης.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας): Αναστασίου, Μπάγκας Δ., Πιτσίλκας, Μπάγκας Κ. (57’ Κυριακίδης), Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Σταυροθεόδωρος, Μπέτσης, Καρατζούκος, Εμμανουήλ (85′ Ριζόπουλος Δ.), Ακριβόπουλος (85′ Ψαρρής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτι, Μαξακούλι, Αναγνώστου (70’ Ραπτης), Δραγατσίκης, Παϊτέρης, Ζέρβας, Ζαχαρούλης (80’ Καμέας), Γαργάλας (80’ Γκαλαφάγκας), Νταφόπουλος (80’ Ζιώγας), Ζτούπης (70’ Πατσιατζής), Ράμα
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
Η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ολοκληρώνεται σήμερα (16:30), με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη μάχη της σωτηρίας.
Στα Φάρσαλα ο τοπικός Αχιλλέας δίνει έναν ακόμα τελικό αυτή τη φορά απέναντι στην πρωταθλήτρια πλέον Ανθούπολη, το μοναδικό ζητούμενο για την οποία είναι να διατηρήσει το αήττητο. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τους βαθμούς και θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα για να φτάσουν στον στόχο τους.
Νίκη θέλει και ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων που φιλοξενεί τον Όλυμπο Γόννων. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα-σοκ την προηγούμενης αγωνιστικής βλέπουν τα περιθώρια για νέα απώλεια βαθών να στενεύουν επικίνδυνα και οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» ίσως αποδειχθεί μοιραίο (σ.σ. ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει και το παιχνίδι με τον Παναγροτικό την προτελευταία αγωνιστική που θα τους δώσει επιπλέον τρεις βαθμούς). Σε ό,τι αφορά στον Όλυμπο Γόννων μετά τη νίκη επί του Ιπποκράτη «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.
Κίσσαβος Συκουρίου και Φαλανιακός βρίσκονται έξω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή. Επομένως η νίκη αποτελεί μονόδρομο στα εκτός έδρας παιχνίδια που δίνουν.
Συγκεκριμένα ο Κίσσαβος Συκουρίου αγωνίζεται στη Μελία με αντίπαλο την Πελασγιώτιδα, σ’ ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Οι τυπικά γηπεδούχοι όπως απέδειξαν την προηγούμενη αγωνιστική παίζουν για τη νίκη, καθώς μαθηματικά δεν έχουν αποχαιρετήσει ακόμα την κατηγορία (υπερτερούν σε ισοβαθμία με τους Αγ. Αναργύρους). Αυτό σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα του Συκουρίου στην προσπάθειά της να πάρει τους τρεις βαθμούς θα είναι μεγάλος.
Από την άλλη πλευρά ο Φαλανιακός, θεωρητικά αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’, κόντρα στον Ιπποκράτη, στην προσπάθειά του να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να κάνει ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του φετινού του στόχου.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, δυνατές αναμετρήσεις που προσφέρονται για καλό ποδόσφαιρο και θέαμα αναμένονται σε Αγιά και Τσαριτσάνη, όπου ο Δωτιέας υποδέχεται τον ΠΟ Ελασσόνας και ο Οικονόμος τον Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα, ενώ τέλος στον Τύρναβο ο Σμόλικας Φαλάνης θα αντιμετωπίσει τον Δαμασιακό.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (16:30) και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια:
Σμόλικας Φαλάνης-Δαμασιακός (γήπ. Τυρνάβου): Σούλης, Ρουπέλας, Τσακνάκης
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Απόλλων Λάρισας: Κοντογιώργος, Κοσμέτου, Πουρουτίδης
Ιπποκράτης-Φαλανιακός (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’): Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Βαλιώτης Θ.
Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων-Όλυμπος Γόννων: Μπουρουζίκας, Μάνος, Νάκας
Πελασγιώτιδα -Κίσσαβος Συκουρίου (γήπ. Μελίας): Ακρίβος, Καραθάνος, Διαμάντης
Δωτιέας Αγιάς-ΠΟ Ελασσόνας: Δημεράς, Κοτούμπας Δ., Τζιμούρτος
Αχιλλέας Φαρσάλων-Ανθούπολη: Στάικος, Δεδικούσης, Μίχος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μαυροβούνι-Ηρακλής Λάρ.         0-2    
Παναγροτικός-Αργυροπούλι    (ά.α.) 0-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ανθούπολη    88-8    80
-----------------------------------------------------------------
2. ΠΟ Ελασσόνας    78-18    71
3. Σμόλικας    54-21    65
4. Οικονόμος    66-23    60
5. Δωτιέας Αγιάς    43-24    54
6. Απόλλων Λάρ.    58-29    53
7. Ηρακλής Λάρ.    44-28    53
9. Δαμασιακός    45-39    48
8. Μαυροβούνι    37-44    47
10. Γόννοι    44-34    46
11. Συκούριο    43-39    38
12. Φαλανιακός    31-38    38
-----------------------------------------------------------------
13. Άγ. Ανάργυροι    36-53    33
-----------------------------------------------------------------
14. Αχιλλέας Φ. 47-54    32
15. Πελασγιώτιδα    41-69    21
16. Αργυροπούλι    35-93    17
17. Ιπποκράτης    27-109    9
*Ο Παναγροτικός Νίκαιας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
*Μαυροβούνι και Ηρακλής Λάρ. έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass