Διαδικαστικό χαρακτήρα η συνέχεια για την ΑΕΛ

*ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 13:34

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η φετινή χρονιά θα ολοκληρωθεί, όπως όλα δείχνουν, με την ΑΕΛ να μην πετυχαίνει τον αρχικό της στόχο,

που είναι η άνοδος στη Super League, και αυτό είναι κάτι που αναμφισβήτητα στεναχωρεί τους χιλιάδες φίλους της, οι οποίοι πίστεψαν και περίμεναν πως η ομάδα θα τερματίσει πρώτη στον Α’ Όμιλο της Super League 2.
Αναμφίβολα έγιναν μεγάλες προσπάθειες, όμως δεν ήταν αρκετές, προκειμένου η ομάδα να νικήσει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων τον Λεβαδειακό, που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανώτερη η ομάδα της Λειβαδιάς, παρουσίασε ένα σύνολο που είχε ομοιογένεια και έχοντας την τύχη με το μέρος της, καταφέρνει να βρίσκεται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα και να κερδίζει σε λεπτομέρειες ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει ο βασικός της αντίπαλος, που ήταν η ΑΕΛ.
Μια ΑΕΛ η οποία πάλεψε όσο μπορούσε με το δυναμικό που είχε, έκανε τις μεταγραφές που δικαιούταν στην περίοδο του Ιανουαρίου, όμως κι εκεί δεν πέτυχε προφανώς αυτό που θα ήθελε, ώστε να κάνει τη διαφορά.
Στους εναπομείναντες αγώνες, εντός έδρας με Νίκη Βόλου, ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό, και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν τους είχε χρησιμοποιήσει έως τώρα, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.
Από κει και πέρα, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες από την ΠΑΕ, ώστε η ομάδα να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση, προκειμένου να μπορεί να κάνει ηχηρές μεταγραφές και ο κόσμος να ελπίζει περισσότερο πως η ομάδα θα καταφέρει όχι στα λόγια, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο.
Και μακάρι όλα να κυλήσουν κατ’ ευχήν, διότι, όπως υποστηρίζουν ακόμη και οι αντίπαλοι, αυτή η ομάδα με τη μεγάλη ιστορία που έχει και τον κόσμο της, δεν της αρμόζει να αγωνίζεται στη Super League 2.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass