Σχεδιάζει για τη νέα χρονιά η ΑΕΛ

*Από χθες χάθηκε ουσιαστικά το ...τρένο της ανόδου

Δημοσίευση: 15 Απρ 2024 13:12

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μπορεί να μένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των Play off

και Play out στο πρωτάθλημα της Super League 2, ελπίδες όμως πλέον για την ΑΕΛ παύουν να υφίστανται, καθώς ο Λεβαδειακός μετά το διπλό που έφερε κόντρα στην ΑΕΚ Β’, θα είναι η ομάδα που ανεβαίνει από τον Α’ όμιλο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος της Λάρισας βοήθησε και πίστεψε πως το όνειρο της ανόδου θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, όμως δυστυχώς διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες του και θα περιμένει μια χρονιά ακόμη για να υλοποιηθούν. Σίγουρα πολλά μπορούν να ειπωθούν για το πώς η ομάδα τερματίζει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μόνο οι δικαιολογίες δεν πρέπει να εμφανίζονται ως αιτίες των κακών αποτελεσμάτων. Οι ευθύνες είναι συνολικές και πρέπει από τώρα να φροντίσει η διοίκηση έτσι ώστε να γίνει μια ισχυρή ομάδα, η οποία θα είναι ικανή ακόμη και να κερδίζει, όταν άλλοι προσπαθούν να κερδίζουν και εκτός αγωνιστικών χώρων. Όλοι μας γνωρίζουμε πως το μεγάλο όπλο της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και αυτόν τον κόσμο που είχε η ομάδα κυρίως στους δύο εντός έδρας αγώνες με τον Λεβαδειακό, πρέπει πάση θυσία να τον επαναφέρει και πάλι στο AEL FC ARENA, γήπεδο που θα ζήλευαν να έχουν πολλές ομάδες ως έδρα και φυσικά να βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση-εννοούμε και στις κερκίδες- από ό,τι βρίσκεται σήμερα. Από κει και πέρα, στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες με Νίκη Βόλου, ΑΕΚ Β’, Μακεδονικό εντός έδρας και Λεβαδειακό εκτός έδρας, ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης χρειάζεται να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Υπάρχουν παιδιά που περιμένουν υπομονετικά να τους δοθούν οι ευκαιρίες και θεωρούμε πως θα τις πάρουν, για να δείξουν το ταλέντο τους. Είδαμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Κ-17 του συλλόγου από τον Κώστα Νεμπεγλέρα, η οποία προκρίθηκε στο Final For της διοργάνωσης και είναι μεγάλη επιτυχία για τους «βυσσινί», η οποία τα επόμενα χρόνια θα στηριχθεί όπως όλα δείχνουν σε αυτά τα ταλέντα.
*Για την επιτυχία τους αυτή, εξέδωσαν ανακοινώσεις τόσο η ΠΑΕ όσο και η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποίοι συγχαίρουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, για τη σημαντική τους αυτή επιτυχία, ευχόμενοι να φτάσουν ακόμη ψηλότερα, προσθέτοντας και άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass