Μηνύματα ειρήνης σε όλον τον κόσμο από το Καστελλόριζο

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2024 12:14

Από το ακροτελεύτιο άκρο της Ελλάδας, το Καστελλόριζο, η Ολυμπιακή Φλόγα φώτισε όλη την οικουμένη, στέλνοντας μηνύματα ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση.


Το Ιερό Φως του Ολυμπισμού έφτασε στο ακριτικό νησί, στην 3η μέρα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, με ειδική πτήση της εταιρείας Flycycladic και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους του Καστελλόριζου. Ακολούθησε λαμπαδηδρομία στο λιμάνι της Μεγίστης, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρο των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρο Καπράλο, να ανάβει τον βωμό, ενώ το Ολυμπιακό Φως σε αυτό το ταξίδι συνόδεψε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Εμμανουήλ Κολυμπάδης, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης. Το σύμβολο του Ολυμπισμού υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καστελλόριζου Νίκος Ασβέστης.
Λαμπαδηδρόμοι ήταν κάτοικοι του νησιού, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της Ε.Ο.Ε. Νίκος Ιατρού και το μέλος της Επιτροπής Κατερίνα Κατόπη. Ακολούθησε μία χορευτική επίδειξη από τα καταπληκτικά παιδιά του τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass