Διεξάγεται φέτος ο 9ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, ΜΕ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10:30

Δημοσίευση: 19 Απρ 2024 12:30

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, με ώρα εκκίνησης 10:30 το πρωί, από τη νότια είσοδο της «Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα», επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, θα διεξαχθεί ο 9ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα, τον οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», σε συνεργασία με τους διευθυντές, το διδακτικό προσωπικό, τους γονείς και τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων του Αμπελώνα.


Ο αγώνας, που φέτος για τέταρτη φορά μετά το 2019 πραγματοποιείται πάλι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ», για την περεταίρω καλλιέργεια και διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην πόλη και γενικότερα στον Δήμο Τυρνάβου, και αποτελεί θεσμό πλέον για την πόλη, αφού διοργανώνεται συνολικά για 9η χρονιά. Παράλληλα, οι διοργανωτές στοχεύουν στο να εμπνεύσουν στους νέους την αγάπη προς το ποδήλατο, που αποτελεί το κατεξοχήν φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο,
Οι ποδηλατοδρόμοι θα φορούν καπελάκια και μπλουζάκια προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας με μηνύματα για την αιμοδοσία, θα κρατούν κόκκινα μπαλόνια προσφορά του Συλλόγου μας και θα κινηθούν ομαδικά στην παρακάτω διαδρομή:
Οδός Γρ. Λαμπράκη ανατολικά προς τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου διά των οδών Κ. Κρυστάλλη και Λάμπρου Κατσώνη. Από εκεί και διά των οδών Λ. Κατσώνη, Φαλάνης και Πρ. Ηλία προς το παρκάκι επί της οδού Λαρίσης, για να καταλήξουν διά των οδών Λαρίσης, Θερμοπυλών, 28ης Οκτωβρίου και Γρ. Λαμπράκη στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα.
Εκεί που είναι και το τέλος του ποδηλατικού γύρου θα λάβει χώρα μικρή τελετή λήξης, στη διάρκεια της οποίας θα ειπωθούν λίγα λόγια για τους σκοπούς του ποδηλατικού γύρου και θα κληρωθούν πέντε ποδήλατα, ένα για κάθε σχολείο προσφορά του Συνδέσμου Πελοποννησίων Ν. Λάρισας «Ο Μωριάς» και του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» στους συμμετέχοντες. Τέλος, θα επιδοθεί σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες αναμνηστικό δίπλωμα.
Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου, θα υπάρχει αστυνομική κάλυψη με δύο περιπολικά από το Α.Τ. Τυρνάβου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και γιατρός με αυτοκίνητο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Λάρισας για κάθε ενδεχόμενο. Την πομπή των ποδηλατοδρόμων θα ακολουθεί και το ειδικό αυτοκίνητο της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γ.Ν. Λάρισας, για να θυμίζει σε όλους τον σκοπό για τον οποίο γίνεται ο συγκεκριμένος Ποδηλατικός Γύρος στον Αμπελώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass