ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ

Κορίτσια γεμάτα... όρεξη

* ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Πέρυσι ο Φιλαθλητικός καρδιοχτύπησε αρκετά ώσπου να παραμείνει στην Α2 Εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Φέτος όλοι τους θέλουν να «καθαρίσουν» νωρίς την υπόθεση της παραμονής για να κάνουν το κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Χθες στο γυμναστήριο του Μουσικού Γυμνασίου Λάρισας ο Φιλαθλητικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν και η «Ε» βρέθηκε εκεί θέλοντας να καταγράψει τις πρώτες απόψεις των ανθρώπων της ομάδας.
ΜΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Για μια ακόμη φορά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο Βασίλης Παπαδημητρίου. Ο προπονητής του Φιλαθλητικού στην περσινή πρώτη χρονιά κατάφερε να δείξει καλά δείγματα γραφής και έτσι ήταν απολύτως λογικό να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Παράλληλα ο Παπαδημητρίου θα είναι και προπονητής στις Νεάνιδες. «Φετινός στόχος της ομάδας είναι μια άνετη παραμονή και καλό θα είναι να επιτευχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην υπάρχει άγχος. Έχουμε νεαρά κορίτσια στην ομάδα και ο μέσος όρος των ηλικιών είναι αρκετά χαμηλός. Η δυναμικότητα του Φιλαθλητικού παρέμεινε σχεδόν ίδια αφού έφυγαν δύο παίκτριες και ήρθαν τρεις εξίσου καλές».
Στην κατηγορία των Κορασίδων και Παγκορασίδων τεχνικός θα είναι ο Γιώργος Κουκούλης που μιλώντας στην «Ε» είπε τα εξής: «Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και έτσι οι στόχοι των τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων θα είναι και πάλι υψηλοί. Πέρσι οι Κορασίδες έφτασαν στην 3άδα ενώ οι Παγκορασίδες στα ημιτελικά. Για το ίδιο θα προσπαθήσουμε και φέτος».
Προπονήτρια στις ακαδημίες θα είναι η Σοφία Σαμουρέλη.
Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Φυσικά από την πρώτη προπόνηση της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείψει το διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος του συλλόγου, Αθανάσιος Βαβάτσικος είπε και δυο λόγια στις παίκτριες αλλά μίλησε και στην «Ε» λέγοντας τα εξής: «Στόχος της φετινής ομάδας δεν είναι άλλος από την παραμονή. Παράλληλα θέλουμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες».
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων, Βασίλης Αργυρόπουλος τόνισε τα παρακάτω: «Η φιλοσοφία του Φιλαθλητικού παραμένει σταθερή. Είναι να αναδείξουμε νέα ταλέντα στο χώρο του λαρισινού βόλεϊ και αυτές με τις σειρά τους να ανεβαίνουν όσο πιο ψηλά γίνεται».
Το διοικητικό συμβούλιο του Φιλαθλητικού είναι το εξής:
Πρόεδρος: Βαβάτσικος Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Κουσιέρα Γιώτα
Γενικός Γραμματέας: Νίκου Νίκος
Ταμίας: Χαραβελούλης Αχιλλέας
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αργυρόπουλος Βασίλης
Γενικός Αρχηγός: Μπαλδώκας Γιώργος
Έφοροι: Κουκουφλιάκα Βίκυ, Κακάτσιος Βαγγέλης, Γκουτζινόπουλος Βασίλης
ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ
Θετικό σημάδι της φετινής ομάδας του Φιλαθλητικού δεν είναι άλλο από την αισιοδοξία που υπάρχει στις παίκτριες. Χαρακτηριστικά μιλώντας στην «Ε» η Σούλα Κουτσονίκου με τη μεγάλη εμπειρία στην πετοσφαίριση είπε τα εξής: «Βλέπω πως υπάρχει μια πολύ καλή διάθεση από όλους εδώ στο Φιλαθλητικό. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένη που μεταγράφηκα εδώ και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Πιστεύω πως ο Φιλαθλητικός θα καταφέρει να παραμείνει άνετα στην κατηγορία».
Δηλώσεις έκανε επίσης και η 19χρονη ακραία Τάνια Μηλιώνη που κατάγεται από άκρως αθλητική οικογένεια (ο αδερφός της Γιώργος είναι ποδοσφαιριστής στην ΑΕΔ Νίκαιας ενώ ο πατέρας της είναι από τα βασικά στελέχη του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ, Αλκαζάρ) που ανέφερε: «Εγώ προσωπικά προέρχομαι από έναν τραυματισμό και η μετακίνησή μου αυτή στην ομάδα του Φιλαθλητικού είναι να αποδείξω πως είμαι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ πως θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα τα καταφέρουμε μια και υπάρχει αξιόλογο υλικό».
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ
Το φετινό ρόστερ του Φιλαθλητικού είναι το παρακάτω:
Κεραμίδα Άννα, Πλίτση Βιβή, Ιόφτσεβα Σιμόνα, Κουτσονίκου Σούλα, Καμπουρογιάννη Σταυρούλα, Μπαντούλη Ελένη, Μηλιώνη Τάνια, Λελεντζή Παναγιώτα, Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Κουτρουμπή Ανδρομάχη, Καραγιώργου Βανέσα, Αργυροπούλου Μαρίνα, Βενέτη Κλειώ, Μπατζανά Ελένη, Κακάτσιου Εύη και Νίκου Φιλιώ.
* Αξίζει να τονίσουμε πως η Ανδρομάχη Κουτρουμπή κλήθηκε στην Εθνική Κορασίδων και παράλληλα προωθήθηκε στην γυναικεία ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass