ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Ικανοποίηση και προσμονή…

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 21:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
Τσαϊρέλης, Καραβανάς, Φράνσις, Πράις, Ζάρρας, Καραδολάμης, Παπανικολάου, Λάππας, Ματαλόν, Μανωλόπουλος, Αποστολίδης… Ονόματα που επέλεξαν και επελέγησαν απο την ΑΕΛ ΓΣ για τη χρονιά που έρχεται τουλάχιστον. Μέχρι στιγμής και δεδομένου ότι μόλις μπήκαμε στον Αύγουστο, η κατάσταση χαρακτηρίζεται ικανοποιητική από τους ανθρώπους του συλλόγου και έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τις έως τώρα κινήσεις. Φυσικά μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή τη δραστηριότητα έπαιξε το όνομα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ έβαλε… στήθος με τις προσωπικές του γνωριμίες και κατάφερε να «πείσει» τους αθλητές που ήθελε να ντυθούν στα «βυσσινί» τη στιγμή που αρκετές ομάδες τους είχαν πλησιάσει.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ
Ένας παίκτης που αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα της περίπτωσης του Βαγγέλη Αλεξανδρή και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει από τους νεαρούς παίκτες είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής με την εθνική εφήβων ανήκει στον Μαντουλίδη και ο πατέρας του παρά το γεγονός πως τον ζητάνε οι «μεγάλοι» αυτός εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πως θέλει να τον αφήσει να δουλέψει μόνο με τον προπονητή της ΑΕΛ ΓΣ καθότι τον εμπιστεύεται. Παράλληλα η λαρισινή ομάδα αποτελεί μια ευκαιρία για τον ίδιο να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που ζητάει έτσι ώστε να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Τώρα βέβαια έχει μόνο στο μυαλό του το μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό που διεξάγεται αυτές τις ημέρες σε Πύργο και Αμαλιάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass