ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

Στόχος ο Γιάννης Γκαγκαλούδης

* ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΓΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2008 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Έναν ή δύο παίκτες θα αποκτήσει ακόμη η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης τον οποίο θέλει διακαώς η λαρισινή ομάδα είναι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, με τον οποίο ο τεχνικός τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ., Βαγγέλης Αλεξανδρής, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στον Άρη.
Ο Γκαγκαλούδης είναι 30 χρόνων (έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου 1978), έχει ύψος 1,91 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έπαιξε σε Παλαιό Φάληρο, Δάφνη, Άρη, Παναθηναϊκό, Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ.
Πέρυσι αγωνίστηκε για μισή περίοδο (10 αγώνες) στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, όπου πέτυχε 103 πόντους με 82% στις βολές, 49% στα δίποντα και 14% στα τρίποντα. Έδωσε 27 ασίστ και έκανε 13 κλεψίματα.
Το θέμα τού Γκαγκαλούδη θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.
Η λύση αυτή δείχνει να κερδίζει έδαφος απέναντι στον Κώστα Σλούκα και τον Νίκο Παππά, δύο παίκτες τής Εθνικής εφήβων, που μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανέβασαν το κασέ τους.
Με τον Σλούκα, που παίζει στο Μαντουλίδη, υπήρχε συμφωνία εδώ και ένα μήνα, αλλά οι καλές του εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έφεραν το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων (Ολυμπιακού, Άρη), τους οποίους δεν μπορεί να ανταγωνιστεί η Α.Ε.Λ. Γ.Σ.
Όσον αφορά στον Νίκο Παππά, η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. είχε έλθει σε συμφωνία με τον Πανελλήνιο για το δανεισμό του, αλλά ο παίκτης αγόρασε την ελευθέρας του αντί 30.000 ευρώ και πληροφορίες θέλουν να πηγαίνει στην ισπανική Μπιλμπάο.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα ο τεχνικός τής Α.Ε.Λ. Γ.Σ., Βαγγέλης Αλεξανδρής, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία τής ομάδας που θ’ αρχίσει στις 18 Αυγούστου.
Επίσης, η Α.Ε.Λ. Γ.Σ. θα διοργανώσει τουρνουά με συμμετοχή τής Ολύμπια, των Τρικάλων 2000 και πιθανότατα του Άρη, στα μέσα Σεπτεμβρίου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass