ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Ανασυγκρότηση δυνάμεων

* Τ. ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2008 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Μετά από μια άτυχη χρονιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας από την Δ’ Εθνική στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ο Κίσσαβος Συκουρίου θα επιδιώξει φέτος να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα θέτοντας τις βάσεις για ένα υγιές ποδοσφαιρικά μέλλον. Οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στο σύλλογο (διοίκηση, έμψυχο υλικό) ήταν σημαντικές και οπωσδήποτε θα σηματοδοτήσουν την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η νέα διοίκηση υπό τη προεδρία του κ. Λανάρα κατάφερε σε πρώτη φάση να επανδρώσει την ομάδα και να διαψεύσει όλους όσοι πίστευαν ότι ο Κίσσαβος θα είναι η εύκολη «λεία» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
«Η ομάδα ουσιαστικά είναι καινούργια αφού μόνο δύο παίκτες έμειναν από πέρσι. Η προηγούμενη διοίκηση μας άφησε καμένη γη» είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που κίνησε τα νήματα προκειμένου να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και αντιπρόεδρος της νέας διοίκησης, Τάκης Κακαγιάννης και συνέχισε:
«Ο Κίσσαβος ωστόσο επανδρώθηκε με τους απαιτούμενους παίκτες και πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα και σε συνάρτηση με την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση αλλά και με τη συμπαράσταση του κόσμου πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά.
Ήταν πράγματι πάρα πολύ δύσκολο το να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Κουραστήκαμε πάρα πολύ. Αλλά χάρη στην εμπιστοσύνη που έδειξαν τα παιδιά στο πρόσωπό μας καταφέραμε να επανδρώσουμε την ομάδα.
Στόχος μας είναι μία καλή πορεία και φυσικά η παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι κάτι δύσκολο για μας σύμφωνα με το υλικό που διαθέτουμε. Φυσικά στην προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να ‘ρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα».
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Γ. ΧΑΤΖΗΣ
Ένα από τα ελάχιστα άτομα που παρέμειναν στην ομάδα από την περσινή σεζόν είναι και ο τεχνικός Γιώργος Χατζής.
«Το σύνθημά μας είναι ομάδα από την αρχή. Όλοι οι παίκτες είναι καινούργιοι. Τα παιδιά είναι άγνωστα γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο ούτως ώστε να γνωρίσει ο ένας τον άλλον να φτιάξουμε την ομάδα μας και επιτέλους να έχουμε προσφορά στην τοπική κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε:
«Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει ωραίο ποδόσφαιρο. Ο στόχος είναι αν μη τι άλλο η παραμονή στην κατηγορία και να οργανωθεί η ομάδα. Έχει τις δυνατότητες ο Κίσσαβος να το πετύχει και είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτό.
Σίγουρα μας περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα αντεπεξέλθει αυτός που θα έχει διάρκεια και θα δουλέψει σωστά στον αγωνιστικό χώρο.
Δυστυχώς από πέρσι έμεινα μόνο εγώ και άλλοι δύο μικροί. Δεν απογοητευόμαστε όμως γιατί τα παιδιά που ήρθαν λόγω της ποιότητάς τους ξέρουμε ότι θα προσφέρουν στην ομάδα».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Το μεταγραφικό πάρε-δώσε στον Κίσσαβο Συκουρίου ήταν το μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Δεληγιάννης (Ηρακλής Χάλκης), Γεωργούλας (Τύρναβος 2005), Ανατολίτης (Κω), Αλεξανδρής (Αχιλλέας Φαρσάλων), Γκάνας, Καραΐσκος, Ηλ. Γκουτζαμάνης, Γ. Γκουτζαμάνης, Χρ. Κακαγιάννης, Ζιώγας (Ηρακλής Λάρ.), Ν. Κακαγιάννης, Καραποστόλης (Τοξότης Όσσας), Ζερβός (Κάλυμνο), Εφραιμίδης (Μελίκη Βέροιας), Τζούρας (Δήμητρα Αγιάς), Καρπούζας (Άρης Λάρ.), Κανδυλάρης (Θύελλα Λάρ.). Επίσης επανήλθαν οι Χάμος και Δεμέστιχας, ενώ αποχώρησαν οι Ξεσφίγγης (Αμπελωνιακός), Πουτσιάκας, Μαλαχτάρης, Μοσχοβίτης (Αετός Μακρυχωρίου), Καρατζούνης (ελεύθερος), Γκρέτσης, Γκομοσίδης, Βλησσαρούλης (Μελιβοία), Μιχόπουλος (ελεύθερος), Νεμπεγλέρας (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Παπαρίζος, Μαλάκος (Φαρκαδόνα), Μπανάς (ελεύθερος), Παρίσης (Χαλκίδα), Ευθυμιάδης (ελεύθερος). Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Καρβούνη (Τοξότης Λάρ.) καθώς και της απόκτησης ενός ακόμα τερματοφύλακα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Μιλώντας για τη νέα χρονιά οι ποδοσφαιριστές του Κισσάβου Συκουρίου δήλωσαν τα εξής:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλους. Φέτος γίνεται μια καινούργια αρχή στον Κίσσαβο με πολλά νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Οπωσδήποτε το έργο μας θα είναι δύσκολο γι’ αυτό θέλουμε να μην εμπλακούμε στη διαδικασία των μπαράζ».
ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ: «Φέτος θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα αν και καινούργια. Φυσικά θα προσπαθήσουμε για τη σωτηρία αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πιο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Και αυτό γιατί τα παιδιά είναι πολύ αξιόλογα στο χώρο και θα βοηθήσουμε και ‘μεις οι μικρότεροι που νιώθουμε σαν να κάναμε ένα βήμα παραπάνω».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: «Καινούργια χρονιά καινούργιοι στόχοι. Όσο και αν φαίνεται δύσκολο έχω την αίσθηση ότι ο Κίσσαβος θα είναι στην πεντάδα. Ναι μεν υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες φέτος στην κατηγορία, αλλά όλες μέσα στο γήπεδο θα φανούν. Εμείς πάντως είμαστε αισιόδοξοι και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από το ότι υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες και κυρίως νέοι σε ηλικία».
ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΡΕΤΣΗΣ: «Στόχος μας είναι η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία. Προσωπικά θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο και μέσα από αυτήν την προσπάθεια να αναδειχτώ και ‘γω».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass