ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ

Μαρα... μένη η ελληνική πρεμιέρα

* ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΡΑΣ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ (9.30 π.μ. - ΕΤ1)

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 21:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Με άσχημο τρόπο ξεκίνησαν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο αφού δεν κατόρθωσαν κάτι το αξιόλογο. Χαρακτηριστική ήταν η απόδοση του Βλάση Μάρα. Ο Βλάσης Μάρας κουβαλούσε μέσα του το «σαράκι» της Αθήνας και σήμερα, στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο του Πεκίνου, αποδείχθηκε ότι δεν έχει ξεπεράσει όσα συνέβησαν τον Αύγουστο του 2004.
Τότε, ήταν η αδικία της κριτικής επιτροπής που του στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό του μονόζυγου. Σήμερα, αποκλειστικά υπεύθυνος ήταν ο ίδιος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για έναν πολύ σπουδαίο αθλητή, που παρουσιάζεται στη χειρότερή του μέρα των τελευταίων ετών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Κατά τη διάρκεια του προγράμματός του, ο Μάρας «σάστισε» σε μία άσκηση, κάτι που ίσως και να μην στερούσε την παρουσία του στον τελικό. Από τη στιγμή εκείνη, όμως, έχασε εντελώς την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή του, έπεσε από το μονόζυγο και όταν ανέβηκε ξανά, η έξοδός του ήταν κάκιστη. Το 13.975 με το οποίο βαθμολογήθηκε, αποτελεί τη χειρότερη επίδοση εδώ και πολλά χρόνια για τον πρωταθλητή μας, στο όργανο στο οποίο πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο!
Για περίπου 10 λεπτά, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί ο κύκλος ασκήσεων, ο Μάρας και ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι τους... χτύπησε. Με τρεις καρέκλες ανάμεσά τους, ο ένας αγνάντευε την ανατολή, ο άλλος τη δύση και συχνά πυκνά έπιαναν το κεφάλι τους.
Έξω από το γήπεδο, ο πρόεδρος της ΕΟΓ, Θανάσης Βασιλειάδης ήταν... σκασμένος. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αν δεν ήταν σταθερός στα προγράμματά του, θα το καταλάβαινα. Αλλά ο Μάρας τους τελευταίους μήνες έχει πάρει μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό, έχει κερδίσει μεγάλα γκραν πρι, έχει νικήσει το Γερμανό (σ.σ. τον μεγάλο του αντίπαλο, Φάμπιαν Χαμπούεσεν) μέσα στο Κότμπους...».
Τουλάχιστον ο Μάρας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να τα δώσει όλα στο άλμα, όπου βαθμολογήθηκε με 15.925, γιατί στη δεύτερη προσπάθειά του ακούμπησε τα χέρια του στο έδαφος. Κάτι που αν δεν είχε συμβεί, «... θα ήμουν σίγουρα στον τελικό», όπως έλεγε μετά τον αγώνα. Προς το παρόν είναι τρίτος στον προκριματικό και υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα να αγωνιστούν στο απογευματινό πρόγραμμα.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σήμερα η Εθνική κόντρα στην Ισπανία
Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών θα αναμετρηθεί σήμερα(9:30 ώρα Ελλάδας) με την αντίστοιχη της Ισπανίας, στο πλαίσιο της 1ης ημέρας του Ολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ (Β’ όμιλος). Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί σε τρία προολυμπιακά τουρνουά και ο απολογισμός για την Ελλάδα είναι απολύτως αρνητικός με τρεις ήττες.
Συνολικά, αυτή η αναμέτρηση θα είναι η 36η μεταξύ των δύο ομάδων και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλείται να «σπάσει» μια εξαιρετικά δυσμενή παράδοση, καθώς οι «φούριας ρόχας» μετρούν 26 νίκες σε 35 αγώνες. Η τελευταία νίκη της "γαλανόλευκης" σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2002 στο γήπεδο του Περιστερίου, όταν με πρώτο σκόρερ τον Φραγκίσκο Αλβέρτη (19 π.) υπέταξε τους Ισπανούς 86-73 για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ελλάδα και Ισπανία «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους το Σεπτέμβριο του 2006 στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην Ιαπωνία, με τους Ίβηρες να κατακτούν το τρόπαιο της διοργάνωσης.
Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων έγινε το Σεπτέμβριο του 2007, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου η Εθνική μας ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, αφού πάλεψε στα ίσα την οικοδέσποινα τότε Ισπανία.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Με ελπίδες πρόκρισης ο Γρηγοριάδης
«Καρέ» εκπροσώπησης στα προκριματικά της δεύτερης ημέρας (σήμερα Κυριακή 10/8) θα έχει η Ελλάδα, στο Ολυμπιακό τουρνουά κολύμβησης του Πεκίνου. Ο Άρης Γρηγοριάδης μετέχει στα 100 μέτρα ύπτιο ανδρών, ευελπιστώντας στην κατάκτηση του «εισιτηρίου» για τα ημιτελικά της Δευτέρας. Στα σημερινά προκριματικά, λαμβάνουν μέρος ακόμη, η Αγγελική Εξάρχου (100 μ. πρόσθιο γυναικών), Ανδρέας Ζήσιμος (200 μ. ελεύθερο ανδρών) και Ελευθερία Ευσταθίου (400μ. ελεύθερο γυναικών).
ΣΤΗΝ 24η ΘΕΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
Στην 24η θέση των προκριματικών στα 400μ. ελεύθερο κατετάγη ο Σπύρος Γιαννιώτης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Έλληνας κολυμβητής σημείωσε επίδοση 3:49.34 και κατέλαβε την τρίτη θέση στη 2η προκριματική σειρά.
Ταχύτερος των προκριματικών ήταν ο Λάρσεν Γένσεν από τις ΗΠΑ, ο οποίος με χρόνο 3:43.10 πέτυχε ρεκόρ Αμερικής. Ο δεύτερος, ο Κινέζος Λιν Ζανγκ, πέτυχε ρεκόρ Ασίας με 3:43.32.
ΣΤΗΝ 41η ΘΕΣΗ Η ΚΑΒΑΡΝΟΥ
Στην 41η θέση κατετάγη η Ειρήνη Καβαρνού στα προκριματικά των 100 μ. πεταλούδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, η οποία τερμάτισε έβδομη στην 3η σειρά με χρόνο 1:00.74, αποκλείστηκε από τους ημιτελικούς, που θα διεξαχθούν αύριο τα ξημερώματα.
Ταχύτερη των προκριματικών ήταν η Αυστραλή Τζέσικα Σίπερ με 57.58, ενώ η Κινέζα Γιαφέι Ζου, που πήρε τη δεύτερη θέση με 57.70, σημείωσε ρεκόρ Ασίας.
ΟΓΔΟΟΣ ΣΤΗ 2Η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Ο ΔΕΜΕΤΗΣ
Μακριά από τον καλό εαυτό του έμεινε ο Βασίλης Δεμέτης, στα προκριματικά των 400μ. μικτή ατομική των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Ο Έλληνας κολυμβητής έκανε χρόνο 4:18.40 και κατέλαβε την 8η και τελευταία θέση στη 2η προκριματική σειρά του αγωνίσματος.
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
Η Ρωμάντζη 49η στα προκριματικά, η Ψάρρα 50η
Με την Ελπίδα Ρωμάντζη να καταλαμβάνει την 49η θέση και την Ευαγγελία Ψάρρα την 50η, διεξήχθη χθες το πρωί ο γύρος κατάταξης στο ατομικό για το Ολυμπιακό τουρνουά της τοξοβολίας. Η Ρωμάντζη συγκέντρωσε 614 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ευαγγελία Ψάρρα. Μετά τα αποτελέσματα στον γύρο κατάταξης, η Ρωμάντζη θα αντιμετωπίσει στη φάση των «64», η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, την Ζεκιγέ Κεσκίν Σατίρ από την Τουρκία (16η στα προκριματικά με 644 βαθμούς), ενώ η Ψάρρα την Κινέζα Λινγκ Τσεν (15η με 645 βαθμούς).
Στο μεταξύ, η Σουνγκ-Χιούν Παρκ από τη Νότια Κορέα κατέκτησε την πρώτη θέση στον γύρο κατάταξης. Η τοξοβόλος από τη Νότια Κορέα (Νο 2 στον κόσμο), η οποία στέφθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην Αθήνα, βαθμολογήθηκε με 673 και άφησε στη δεύτερη θέση την συμπατριώτισσά της, Οκ-Χι Γιούν (Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη), με 667. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νότια Κορέα ήταν η κορυφαία δύναμη του γύρου κατάταξης, καθώς την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ακόμη μια τοξοβόλος από την ασιατική χώρα. Ο λόγος για την Χιούν-Τζούνγκ Τζου, η οποία συγκέντρωσε 664 βαθμούς.
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Πέρασε ο Χρήστου
Στην επόμενη φάση του σκιφ ανδρών προκρίθηκε ο Γιάννης Χρήστου, καθώς στην 1η προκριματική σειρά πήρε την τρίτη θέση με επίδοση 7:29.86.
ΤΖΟΥΝΤΟ
13ος ο Αλεξανίδης
Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία δευτερόλεπτα, στοίχισαν πολύ ακριβά στον Λαυρέντη Αλεξανίδη. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, στα ρεπεσάζ των -60 κιλών, ηττήθηκε με Ippon από τον Καναδό Φρέιζερ Γουίλ με αποτέλεσμα να περιοριστεί στη 13η θέση της τελικής κατάταξης. Μια ήττα που ήρθε 18 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ ο πρωταθλητής μας βρισκόταν «αγκαλιά» με την πρόκρισή του στην πρώτη εννιάδα της κατηγορίας.
Ο Αλεξανίδης, 1:51 πριν το τέλος του πενταλέπτου δέχθηκε Shido, όμως αντέδρασε άμεσα και εννέα δευτερόλεπτα αργότερα πήρε Yuko. Και ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στη νίκη που θα του έδινε το δικαίωμα να προχωρήσει, δέχθηκε Ippon από τον Καναδό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός διεκδίκησης χάλκινου μεταλλίου.
«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Είναι αδιανόητο για αθλητή τέτοιου αγωνιστικού επιπέδου, να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του μέσα στο τατάμι, ενός τόσο σημαντικού τουρνουά», ήταν η δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Ηλιάδη. Και συνέχισε: «Κάθε αθλητής είναι άξιος της μοίρας του. Ο Λαυρέντης (Αλεξανίδης) είχε δύο ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Του είχα επισημάνει κάποια πράγματα για τον συγκεκριμένο αγώνα, ώστε να τον αποτρέψω από τέτοιες άσχημες καταστάσεις, με δεδομένη και τη διαφορά ύψους που είχαν οι δύο αθλητές, όμως αποδείχθηκε ότι τα λόγια μου δεν έπιασαν τόπο. Λυπάμαι να βλέπω αθλητές να χάνουν με τέτοιο τρόπο, τη στιγμή που καθημερινά ιδρώνουν για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά».
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΙΔΗ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
O Αλεξανίδης ξεκίνησε ιδανικά στα προκριματικά. Επικράτησε με Ippon, σε ενάμιση λεπτό, του Αυστραλού Μάθιου Ντ`Αγκουίνο. Στη φάση των «16», όμως, γνώρισε την ήττα με Shido (2.10 πριν το τέλος) από τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή του 2007, Ρούμπενς Χουκς. Η πρόκριση του τελευταίου στα ημιτελικά, έδωσε δικαίωμα για «δεύτερη ευκαιρία» στο δις «χάλκινο» πρωταθλητή Ευρώπης, την οποία ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε, γνωρίζοντας την ήττα από τον Καναδό αντίπαλό του.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Στη 10η θέση οι Ελληνίδες
Στη δέκατη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία των σκαφών τύπου Yngling τερμάτισαν οι Σοφία Μπεκατώρου, Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου. Οι τρεις Ελληνίδες ολοκλήρωσαν την πρώτη ιστιοδρομία με 1,37 βαθμούς ποινής. Την πρώτη θέση κατέλαβε η τριάδα από την Αυστραλία, χωρίς βαθμούς ποινής, ενώ η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας τερμάτισε δεύτερη με 0,29 βαθμούς ποινής και τρίτη ήταν η Ρωσία, έχοντας 0,39 βαθμούς ποινής.
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Ο Παπαθανασίου πρώτος στην πρώτη ιστιοδρομία
Πολύ καλά ξεκίνησε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου στην ιστιοπλοϊα των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, καθώς τερμάτισε πρώτος στην πρώτη ιστιοδρομία των σκαφών τύπου ΦΙΝΝ, χωρίς να έχει βαθμούς ποινής. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αμερικανός Ζακ Ρέιλι, με 0,05 βαθμούς ποινής, ενώ ο Πολωνός Ράφαλ Ζούκιελ τερμάτισε στην τρίτη θέση, με 0,27 βαθμούς ποινής.
 
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
«Κεραυνός» ο Γαζής, πέρασε στους «16»
Πριν τον αγώνα με τον Κονγκολέζο Σαλίκου Μπιέμπε, ο Γιώργος Γαζης αποκάλυψε πως είχε συναντήσει τον αντίπαλό του σ’ ένα προπονητικό καμπ στην Κούβα και πως οι δυο τους είχαν «μετρηθεί» πάνω στο ρινγκ. Φαίνεται πως ο Ελληνας πυγμάχος των 75 κιλών αποδείχθηκε καλύτερος στο... μέτρημα, αφού σήμερα νίκησε 7-2 τον Μπιέμπε στο «κλειστό στάδιο των Εργατών» και πήρε την πρόκριση στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ...ημίχρονο (τέλος β’ γύρου), ο πρωταθλητής του Εθνικού Κοζάνης εξαπέλυσε εντυπωσιακή αντεπίθεση στον γ΄ γύρο, όπου κέρδισε πέντε σημεία και δεν έδωσε κανένα. Τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί στο τελευταίο δίλεπτο και η νίκη ήλθε - απρόσμενα - εύκολα.
Στο δρόμο του Γαζή προς την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται πλέον ο Κάρλος Γκονγκόρα από τον Ισημερινό. Ένας νεαρός πυγμάχος, που ασχολείται κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια με το άθλημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Εφραίμ Σίλβα, θα πρέπει να προβληματιστεί ιδιαίτερα ενόψει της αναμέτρησης με τον Γαζή το άλλο Σάββατο, αφού για να προκριθεί ο Γκονγκόρα, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο ενός πολύ καλού πυγμάχου, του Γερμανού Κονσταντίν Μπουγκα, τον οποίο νίκη 14-7.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΓΚΟΥΣΗ
Επιβεβαίωση από ΔΟΕ για το δείγμα ντόπινγκ
Ο Τάσος Γκούσης έγινε ο πρώτος αθλητής που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ από τη στιγμή που η ΔΟΕ ανέλαβε υπό την ευθύνη της τον έλεγχο των δειγμάτων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Το θετικό δείγμα επιβεβαίωσε η ΔΟΕ και συγκεκριμένα η εκπρόσωπος Τύπου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Γκιζέλ Ντέιβις, η οποία όμως είπε, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Έλληνα αθλητή, ότι την υπόθεση διαχειρίζονται οι Ελληνικές αρχές, οι οποίες και πραγματοποίησαν τον έλεγχο. «Ναι υπάρχει μια υπόθεση παράβασης του κανονισμού ντόπινγκ που εξετάζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό κατά του ντόπινγκ (σ.σ. ΕΣΚΑΝ). Η παράβαση έγινε κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής περιόδου. Όμως ο έλεγχος δεν πραγματοποιήθηκε από τη ΔΟΕ. Είναι μία υπόθεση την οποία διαχειρίζονται οι ελληνικές αρχές. Ο αθλητής δεν θα έρθει στο Πεκίνο», δήλωσε η Ντέιβις.
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το όνομα του Τάσου Γκούση διέρρευσε στον Τύπο, αμέσως μετά την εξέταση του Α΄ δείγματος το οποίο φέρεται να είναι θετικό στην ουσία Μ3 (Μεθυλτριενολόνη) χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του ΕΣΚΑΝ και την εξέταση του Β΄ δείγματος, όπως ορίζει ο κανονισμός.
Ο 29χρονος Έλληνας σπρίντερ που έφθασε μόλις την Πέμπτη στο Φουκούι της Ιαπωνίας, όπου η εθνική ομάδα στίβου πραγματοποιεί ολιγοήμερη προετοιμασία, θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα ζητήσει, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε ελληνικές εφημερίδες, την εξέταση και του Β΄δείγματος, αφού αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας, αποδίδοντας το θετικό δείγμα σε πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας που αγωνίζονται σήμερα (10/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (σε ώρες Ελλάδας):
Ώρα Αθλητής Αντίπαλος/Κατηγορία Άθλημα
06.00: Καραντάσιου/Αρβανίτη Στ. Σβάιγκερ/Ντ. Σβάιγκερ (Αυστρία) Μπιτς Βόλεϊ
06.30: Δανιηλίδου/Γερασίμου Γκαλιάρντι/Σνάιντερ (Ελβετία) Τένις
 -- : Ταριέλ Ζιντιρίδης* Τέιλορ Τακάτα (ΗΠΑ) Τζούντο
08.00: Αιμίλιος Παναθανασίου FINN - 3η και 4η ιστιοδρομία Ιστιοπλοϊα
09.00: Μπεκατώρου/Κραβαριώτη/ YNGLINGK - 3η και 4η ιστιοδρομία Ιστιοπλοϊα Παπαδοπούλου
09.00: Εθνική Ανδρών Αυστραλία Υδατοσφαίριση
09.30: Εθνική Ανδρών Ισπανία Μπάσκετ
10.00: Μπισκιτζή/Τσιάβου Διπλό Σκιφ Ελ.Βαρών (Γ) Κωπηλασία
10.20: Πολύμερος/Μούγιος Διπλό Σκιφ Ελ.Βαρών (Α) Κωπηλασία
14.00: Κουτρουμανίδου/ Σούε/Ζανγκ (Κίνα) Μπιτς Βόλεϊ Τσιαρτσιάνη
14.10: Ανδρέας Ζήσιμος Προκρ. 200 μ ελεύθερο Κολύμβηση
14.35: Αγγελική Εξάρχου Προκρ. 100 μ πρόσθιο Κολύμβηση
14.56: Άρης Γρηγοριάδης Προκρ. 100 μ ύπτιο Κολύμβηση
15.19: Ελβίρα Ευσταθίου Προκρ. 400 μ ελεύθερο Κολύμβηση
* Η ώρα έναρξης του αγώνα του Ζιντιρίδη, εξαρτάται από τις προηγούμενες αναμετρήσεις της κατηγορίας.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass