Ο ΝΟΛΜΠΕΡΤΟ ΣΟΛΑΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Ο «Μαεστρίτο» είναι εδώ...

* «ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΦΗΝΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ...» ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2008 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως αποκτήθηκε ο Σολάνο το αίσθημα ικανοποίησης στις τάξεις των Λαρισαίων φιλάθλων ήταν αρκετά μεγάλο. Από χθες το απόγευμα όμως οι τελευταίοι, έχουν ένα λόγο παραπάνω για αυξημένες προσδοκίες στη νέα αυτή χρονιά. Αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Περουβιανός παίκτης φτάνοντας στην πόλη της Λάρισας μίλησε ακόμη και για «τριάδα» λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί η Α.Ε.Λ. να μπει «σφήνα» σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ.
Ο Νολμπέρτο Αλμπίνο Σολάνο Τόντκο (όπως είναι το όνομά του) λοιπόν χθες το πρωί ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. για τα επόμενα δύο χρόνια και έτσι έφτασε σαν παίκτης των «βυσσινί» και επίσημα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής πρωτεύουσας. Μαζί του είχε τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και λίγο πριν τακτοποιηθεί στο δωμάτιό του, παραχώρησε ευγενικά τις πρώτες του δηλώσεις επί λαρισινού εδάφους.
ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΔΑΣ
Αρχικά μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη χώρα μας: «Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και φυσικά η πρώτη μου στην Λάρισα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μετά από δέκα χρόνια περίπου στην Αγγλία. Η άφιξή μου στην Α.Ε.Λ. είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ξέρω πως οι στόχοι της νέας μου ομάδας είναι υψηλοί και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο στόχος της Α.Ε.Λ. είναι να πλασαριστεί μέσα στις πρώτες πέντε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλω να προσπαθήσουμε όλοι οι παίκτες η Α.Ε.Λ. τουλάχιστον να πάρει το εισιτήριο για την είσοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ και γιατί όχι μια θέση στην πρώτη τριάδα».
«ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ»
Στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν σκοπεύει να μείνει τόσα χρόνια όσα έμεινε και στην Αγγλία απάντησε με έναν ευχάριστο φυσικά τρόπο: «Εύχομαι να μείνω πολλά χρόνια αλλά είναι πολύ δύσκολο να μείνω τόσα όσα είχα μείνει και στην Αγγλία. Αν και την πρώτη χρονιά εκεί δεν πίστευα πως θα μείνω τόσο πολύ. Πρώτα απ’ όλα αυτό που θέλω εγώ είναι να κάνω μια πολύ καλή πρώτη χρονιά, να κάνουμε πολλές νίκες και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάτι. Είτε αυτό λέγεται κύπελλο, είτε μια διάκριση, είτε μια έξοδος στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι να εξαντλήσω τα δύο χρόνια του συμβολαίου μου και εφόσον όλοι είναι ευχαριστημένοι στο κλαμπ αυτό, και ο κόσμος το θέλει αλλά και εγώ αν είμαι ευχαριστημένος, γιατί όχι να μείνω και να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Προέχει να προσαρμοστώ στα καινούρια δεδομένα της ομάδας και μαζί με αυτήν να πετύχω κάτι σημαντικό».
Έπειτα αναφερόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι ισχυρές ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η Α.Ε.Κ., αλλά εγώ θέλω να πω πως με την Α.Ε.Λ. θέλω να μπούμε «σφήνα» στους μεγάλους αυτούς».
ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ «ΜΑΕΣΤΡΙΤΟ»
Φυσικά το ότι ήταν συμπαίκτης με τον Μαραντόνα δεν πέρασε ασχολίαστο και εύλογα τον ρωτήσαμε
* Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε έχει χαρακτηρίσει «Μαεστρίτο». Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι να περιμένουν να δουν κάτι από τον χαρακτηρισμό αυτό στη χρονιά που έρχεται;
- Πρώτα να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που έχω παίξει με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πριν από δέκα περίπου χρόνια. Είναι μια υπέροχη προσωπικότητα και φανταστικός παίκτης αλλά δεν χρειάζεται να πω εγώ ποιος είναι ο Μαραντόνα, αφού όλοι ξέρουν γι’ αυτόν. Εγώ θα πω πως θα ήθελα να είμαι ο Ντιέγκο αλλά αυτό δεν γίνεται. Χρειάζεται να δουλέψω σκληρά από τη στιγμή που ανήκω στην Α.Ε.Λ. και να συνεργαστώ όσο γίνεται καλύτερα με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εντάξει ποδοσφαιρικά μπορείτε να πείτε πως έχω κάποια ειδικότητα στα ελεύθερα χτυπήματα είτε είναι φάουλ είτε είναι κόρνερ. Είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία στο γήπεδο και αυτό θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα, εγώ θέλω πρώτα να βοηθάω στο σύνολο την ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.
ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο απόκτημα της Α.Ε.Λ. (αλλά και όλη την ομάδα έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα) θα έχουν σήμερα το απόγευμα οι Λαρισαίοι φίλαθλοι στο προπονητήριο των Δένδρων. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προπονήσει τους παίκτες τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα αλλά ο Σολάνο θα βρίσκεται μόνο στη δεύτερη.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass