ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

Κρούση στον Γιώργο Μπρόζο

* ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2008 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
Κρούση για την απόκτηση του 22χρονου, ύψους 2 μέτρα, Γιώργου Μπρόζου (γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1986) έκανε η διοίκηση της ΑΕΛ ΓΣ μετά τη στασιμότητα που επικρατεί στη μεταγραφή του Γάιου Σκορδίλη από τον Άρη ως δανεικού(θα απαντήσει η διοίκηση των Θεσσαλονικέων αρχές Σεπτεμβρίου και ως τότε θεωρείται απίθανο να περιμένει ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ Βαγγέλης Αλεξανδρής).
Ο Μπρόζος συμμετείχε στην ομάδα του Άρη του 2003 που κατέκτησε το κύπελλο, ενώ είχε την τιμή να φορέσει και την φανέλα της Εθνική Εφήβων τον Ιανουάριο του 2003 και να αναδειχθεί MVP στην προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Μεσεράτα της Ιταλίας. Στις ΗΠΑ για τέσσερα συνεχή χρόνια (2004-08) έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την φανέλα του κολεγίου «Furman South Carolina» (Division 1), όπου σαν αρχηγός της στη φετινή σεζόν βραβεύτηκε ως «Unsung Hero» ανάμεσα σε όλους τους αθλητές του πανεπιστημίου.
Οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή δείχνουν δύσκολο να έχουν αίσιο τέλος μια και τα οικονομικά ανταλλάγματα που ζητάει ο παίκτης είναι υψηλά και αν δεν «πέσουν» δύσκολα θα επιτευχθεί η «χρυσή τομή».
 Πάντως αργά χθες το βράδυ διοικητικοί της ομάδας υποστήριζαν ότι ακόμα και αν «ναυαγήσουν» οι μεταγραφές των Μπρόζου και Σκορδίλη υπάρχει και άλλη εναλλακτική λύση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass