ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δεύτερη... «πρώτη» για την Α.Ε.Λ.

* ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ»

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2008 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:29
Λίγο η άφιξη του Περουβιανού Σολάνο, και λίγο το γεγονός πως είχαν να δουν την Α.Ε.Λ. περίπου ένα μήνα οι φίλοι της λαρισινής ομάδας μετέτρεψαν τη χθεσινή προπόνηση των «βυσσινί» σε μια δεύτερη... «πρώτη». Πάνω από 300 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις των Δένδρων (οι οποίες πραγματικά μετατρέπονται σε ένα στολίδι για το σύλλογο) μοιράζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στους ανθρώπους της ομάδας. Πλέον η Α.Ε.Λ. μπήκε στο τρίτο και τελικό στάδιο της προετοιμασίας της όπου και θα αρχίσει να παρουσιάζει σιγά – σιγά το πρόσωπό της για τη νέα σεζόν στη Σουπερλίγκα.
ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΝΙΤΣ
Μάλιστα πριν το ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας σε εκπροσώπους των ΜΜΕ για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας ανέφερε: «Από το μέχρι στιγμής κομμάτι της προετοιμασίας έχω μείνει ευχαριστημένος. Έμειναν 3 εβδομάδες για να αρχίσει το πρωτάθλημα και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι. Είχα πει στην αρχή πως οι παίκτες μου ζήτησαν πίστωση χρόνου για να δείξουν κάποια πράγματα. Την πίστωση αυτή την είχαν και εν συνεχεία απέδειξαν πως είχαν δίκιο αφού δούλεψαν αρκετά καλά. Πολύ σύντομα θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο μεταγραφικό τομέα αφού πρώτα επιβεβαίωσε πως ο Βράνιτς είναι ο εκλεκτός μιας και τον έπεισε με όσα έδειξε: «Θα κάνουμε σίγουρα μία μεταγραφή, ίσως και δύο. Κινηθήκαμε για ποδοσφαιριστές ενδεκάδας, αλλά και για παίκτες, που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κοιτάζουμε περιπτώσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό».
Τέλος σχετικά με το δυνατό φιλικό που τελικά δεν κλείστηκε απάντησε: «Η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι τέτοια που δεν το θέλαμε αυτό το φιλικό. Έχουμε κλείσει ένα φιλικό με την Καβάλα που πιθανότατα θα είναι και η πρόβα τζενεράλε της πρεμιέρας
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αισιόδοξα χαρακτηρίζονται και τα όσα ακούστηκαν από τέσσερις παίκτες της Α.Ε.Λ.. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Φωτάκης είπε πως: «Το καλό για φέτος είναι πως το ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό. Η Α.Ε.Λ. διαθέτει τα στοιχεία για να διεκδικήσει τους στόχους μας. Θεωρώ ότι στο ματς με τον Θρασύβουλο θα είμαστε έτοιμοι».
Από την άλλη ο Λαρισαίος Ηλίας Κώτσιος τόνισε: «Έχουμε ακόμη 18 μέρες για να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στο κλίμα και τον Σολάνο που είναι μεγάλος παίκτης και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».
Ακόμη μίλησαν και οι νεαροί Βλασόπουλος και Λαμπρόπουλος. Ο πρώτος είπε πως στα έως τώρα φιλικά η Α.Ε.Λ. έδειξε πολύ καλό πρόσωπο παρά τα αποτελέσματα ενώ ο δεύτερος δεν έκρυψε πως είναι αρκετά κουρασμένος από την προετοιμασία. Εξέφρασε παράλληλα την πίστη του πως γρήγορα θα πάρει τις ανάσες του... Επίσης ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να φοράει την φανέλα της Α.Ε.Λ. και πως θέλει να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται εδώ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ
Δικαιολογημένοι απόντες ήταν χθες οι Ναΐμ Ααράμπ και Μάριους Πάστορ καθώς είχαν πάρει παραπάνω ημέρες άδεια από τον προπονητή τους για να ξεκουραστούν. Εν τω μεταξύ έγιναν χθες γνωστές κάποιες λεπτομέρειες για το φιλικό παιχνίδι της Α.Ε.Λ. με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και στη διάθεση των Λαρισαίων φιλάθλων θα βρίσκονται οι θύρες 31, 33, που αντιστοιχούν στο πέταλο της πλευράς της περιφερειακής οδού. Για την εξυπηρέτησή τους θα λειτουργεί ειδικό εκδοτήριο εισιτηρίων, ενώ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ.
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ Η HYUNDAI ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Εξάλλου η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοίνωσε πως «Επίσημος Συνεργάτης, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα είναι η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «Αθανάσιος Νασιακόπουλος Α.Ε.», Επίσημος Έμπορος Hyundai στο νομό Λάρισας. Με αναβαθμισμένο πρόγραμμα χορηγίας, μια ακόμη επιχείρηση που εδρεύει στην Λάρισα στηρίζει με αποφασιστικότητα την προσπάθεια της ομάδας μας. Μεταξύ άλλων, η «Αθανάσιος Νασιακόπουλος Α.Ε.», θα προσφέρει σε ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. για την μετακίνησή τους, τα νέα εξελιγμένα μοντέλα της Hyundai, όπως Getz, i30 και Tucson».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass