ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Στην Οχρίδα η Ολύμπια

* Μ. ΚΟΛΩΚΑΣ: «ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΙΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2008 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Από χθες η Ολύμπια για πέμπτη συνεχή χρονιά βρίσκεται στην Οχρίδα όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου έχει υψηλούς στόχους (μια θέση στην πρώτη εξάδα).
Η λαρισινή ομάδα αναχώρησε χθες το πρωί με αρκετούς απόντες. Συγκεκριμένα, στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αλέξης Σιγκούλας (επέστρεψε τραυματίας από την εθνική Νέων), Τζαμέλ Τόμας (θα ενσωματωθεί αργότερα), Τέρελ Κάστλ (αναμένεται αύριο στην Οχρίδα) και Σβεν Σούλτζε (λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ έχει πάρει άδεια).
Έτσι λοιπόν στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής παίκτες: Μπατής, Σπανός, Κούρτοβιτς, Αριγκμπάμπου, Παπαϊωακείμ, Κολώκας, Ν. Θεοδωράκος, Καραγκιολίδης, Γιαννουλάκης, Κίνγκ, Αργύρης.
Στο μεταξύ, αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Μάριος Κολώκας που είναι και αυτός (όπως τουλάχιστον άλλοι δέκα...) που φόρεσε τη φανέλα και των δύο λαρισινών ομάδων της Α.Ε.Λ. – Γ.Σ. και της Ολύμπια (είναι ο δεύτερος μη Λαρισαίος καθώς προηγήθηκε ο Μαματζιόλας).
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Ολύμπια είπε: «Στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν είναι μια θέση στην πρώτη οχτάδα. Εγώ ήρθα στην Ολύμπια γιατί ήταν μια από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα και μου έκανε μια συμφέρουσα πρόταση.
Θέλω να τονίσω ότι σ’ ένα χρόνο που ζω στη Λάρισα δεν έχω διαπιστώσει καμία εχθρότητα μεταξύ της Α.Ε.Λ. – Γ.Σ. και της Ολύμπια.
Όσον αφορά στη λύση του συμβολαίου μου, θέλω να τονίσω ότι μου είπαν από την Α.Ε.Λ. ότι φέτος ο προϋπολογισμός δεν δικαιολογεί το συμβόλαιό μου που ήταν υψηλό».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass