ΓΙΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πάει... πανεπιστήμιο η Α.Ε.Λ. – Γ.Σ.

* ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ...»

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2008 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Στο Πανεπιστήμιο του ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα η Α.Ε.Λ. – Γ.Σ. και φυσικά όχι για μάθημα αλλά για εργομετρικές εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα εννιά παίκτες της ομάδας μαζί με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Βλάντο Μαϊστρένκο αλλά και τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο θα πάνε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του πανεπιστημίου (με ξενώνες και γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις και μπάσκετ φυσικά) για να εξεταστούν εργομετρικά από τον καθηγητή Δημήτρη Κέλλη ο οποίος έχει στο παρελθόν αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου στην Εθνική Ελλάδας. Η Α.Ε.Λ. – Γ.Σ. θα αναχωρήσει λίγο μετά τις 7 το πρωί και αν προλάβει το απόγευμα θα κάνει προπόνηση αλλιώς θα υπάρχει ξεκούραση.
ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΪΣ
Αύριο το πρωί τελικά είναι το πιθανότερο να έρθουν οι δύο Αμερικανοί της Α.Ε.Λ., Τόριν Φράνσις και Μπρους Πράις. Ο προπονητής της Α.Ε.Λ. – Γ.Σ., θα τους δει έτσι και σε μια τουλάχιστον προπόνηση πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Λιτόχωρο τη Δευτέρα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εξάλλου μετά τις πρώτες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε για τη νέα χρονιά και τους στόχους των «βυσσινί»: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Λάρισα, γνωρίζω τον κόσμο εδώ και νομίζω πως θα προσαρμοστώ εύκολα. Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε στόχο να παραμείνουμε άνετα στην κατηγορία και είναι πρόκληση για όλους μας η χρονιά που έρχεται. Φέτος έχουμε να δείξουμε πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ με το εγχείρημα που γίνεται. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά και εγώ μαζί με τον Λάππα και τους Αμερικανούς θα προσπαθήσουμε με την εμπειρία μας να βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass