ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Επανήλθαν Πάρα και Μπουκουβάλας

* ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
 Ο Φακούντο Πάρα, που πέτυχε δύο γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στο Θρασύβουλο, μετά από τη θεραπεία που έκανε προχθές επέστρεψε τη χθεσινή ημέρα στις προπονήσεις της ΑΕΛ και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα.
Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε και ο αμυντικός Μιχάλης Μπουκουβάλας, που θα είναι ένα ακόμη όπλο στα χέρια τού τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του.
Εκτός προπονήσεων, εξακολουθεί να παραμένει ο Μπο Μπενζά, ενώ θεραπεία έκανε και χθες ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι.
Ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε με το Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος, μετά από σύγκρουση (κεφάλι με κεφάλι) με τον Ηλία Κώτσιο, αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση. Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μισό και σε ολόκληρο το γήπεδο όπου οι παίκτες έδειξαν ορεξάτοι.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ
ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΡΑΣΟΒ
Αύριο, εν τω μεταξύ, και ώρα 6.30 μ.μ., η ΑΕΛ σε διεθνή αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Αλκαζάρ τη ρουμάνικη Μπρασόβ και θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους «βυσσινί», ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Θρασύβουλο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, καθώς στο τελευταίο φιλικό με την Καβάλα η παρουσία αρκετών παικτών δεν ήταν η αναμενόμενη.
Όσον φορά στα εισιτήρια, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν κάνει αγορά ή δέσμευση εισιτηρίων διαρκείας μετά τις 6 Αυγούστου και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα διαρκείας, η είσοδος στο Αλκαζάρ αύριο θα γίνεται με την επίδειξη αντίστοιχης απόδειξης αγοράς ή δέσμευσης.
Επίσης, αύριο ανήμερα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου εισιτήρια για τις αντίστοιχες θύρες στις ακόλουθες τιμές:
Θύρα 2: 15 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 10Α - 10Β: 10 ευρώ
Θύρα 6: 5 ευρώ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass