ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΡΑΣΟΒ

Φιλικός αγώνας για τρεις λόγους…

* ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΕΝΖΑ, ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ ΚΑΙ ΣΟΛΑΝΟ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 23:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής της Ρουμανίας Μπρασόβ.
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι για τρεις λόγους
i) Να ετοιμάσει τους «βυσσινί» ενόψει του παιχνιδιού στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή 14/9 και ώρα 7 μ.μ. («ζωντανό» από τη ΝΕΤ) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
ii) Να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Θρασύβουλο (3-0) και
iii) Να εγκληματιστεί ο Γάλλος Λορέν Ρομπέρ που αυτή τη στιγμή αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα και ο προπονητής των «βυσσινί» σίγουρα υπολογίζει πολύ στη βοήθειά του.
Όμως τυχερός θα είναι και ο κόσμος που δεν θα έχει… ρεπό μια και η ΑΕΛ του προσφέρει μία ευκαιρία να δει την ομάδα μ΄ έναν αντίπαλο που είναι στα μέσα της βαθμολογίας στο ρουμανικό πρωτάθλημα.
Ο Ουζουνίδης για μια ακόμα φορά θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Μπενζά, Ζουράφσκι και Σερεμέτ. Επίσης δεν θα αγωνιστεί ο Περουβιανός Νολμπέρτο Σολάνο που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Η ΜΠΡΑΣΟΒ
Η σημερινή αντίπαλος Μπρασόβ ιδρύθηκε το 1937 και αυτή επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία του Ρουμανικού πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς (μετά από έξι παιχνίδια). Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο 39χρονος Ρασβάν Λουτσέσκου, γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ενός από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ρουμάνικου ποδοσφαίρου. Ο Λουτσέσκου Τζούνιορ – όπως αποκαλείται στη πατρίδα του – είχε θητεύσει την τριετία 2004-07 στη Ραπίντ, οδηγώντας την ομάδα του Βουκουρεστίου στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ρουμανίας και την είσοδο στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA. Πιο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ο 40χρονος τερματοφύλακας Μπόγκνταν Στελέα που είναι 91 φορές διεθνής.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Θωμάς Κουκλωμένος του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας που βρίσκεται στον «προθάλαμο» της Σούπερ Λίγκα με βοηθούς τους Δ. Γκάγκα και Α. Βασιλό επίσης του Συνδέσμου Λάρισας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που έχουν κάνει αγορά ή δέσμευση εισιτηρίου διαρκείας μετά τις 6 Αυγούστου και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα διαρκείας, ότι ενόψει της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με την ρουμάνικη Μπρασόβ (6.30 μ.μ.), η είσοδος στο Στάδιο Αλκαζάρ θα γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης απόδειξης αγοράς ή δέσμευσης. Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Σταδίου εισιτήρια για τον αγώνα που θα κοστίζουν από 5 έως 15 ευρώ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass