ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΥΚΛΟ

Ψάχνει γκαρντ η ΑΕΛ ΓΣ

* «ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΑΙ» ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 23:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας σε Λάρισα, Λιτόχωρο, ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αρχίζει και βγάζει ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα που θα έχει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι αυτή τη στιγμή για να έχει τη δυναμική που θέλει, λείπει ένας γκαρντ, πράγμα που ενισχύει και το γεγονός ότι μέχρι να εκδικασθεί η διαμάχη ΑΕΛ - Γ.Σ.-ICBS στο ΑΣΑΕΔ δεν μπορεί να υπολογίζει και το Θόδωρο Ζάρρα.
Αυτή τη στιγμή ο Αλεξανδρής έχει στα χέρια του μια λίστα αξιόλογων γκαρντ και θα αποφασίσει σε ποιον θα καταλήξει τις επόμενες μέρες.
«ΓΕΦΥΡΩΝΕΤΑΙ»...
Η διαφορά μεταξύ της ΑΕΛ - ΓΣ και της Απολλωνιάδας για να παραμείνει «βυσσινί» ο Φώτης Λαμπρόπουλος αρχίζει να μικραίνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Απολλωνιάδα στην οποία ανήκει ο Λαμπρόπουλος αποφάσισε να μειώσει τις απαιτήσεις του από τις 20.000 ευρώ στις 15.000 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει διάθεση να δοθεί ο παίκτης.
Κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμούν ότι αν η Απολλωνιάδα μειώσει λίγο ακόμα τις απαιτήσεις, η υπόθεση Λαμπρόπουλου θα τελειώσει αρκετά νωρίς.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Ένα από τα φετινά φαβορί της Α1 για άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη η ομάδα της ΑΕΛ - ΓΣ στο Κλειστό της Νεάπολης και αυτή είναι η ομάδα του Ηρακλή.
Στους Θεσσαλονικείς αγωνίζονται δύο γνώριμοι στο λαρισινό κοινό παίκτες ο Τότσιος (με θητεία στην Ολύμπια κυρίως και σε ΓΣΛ) και ο Χρήστου (με θητεία στο ΓΣΛ).
Το φιλικό θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τη λαρισινή ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass