ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κρίνεται το μέλλον του Σολάνο

* ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2008 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 Το μέλλον του Νολμπέρτο Σολάνο στην Εθνική ομάδα του Περού θα κριθεί από το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική. Ο παίκτης της ΑΕΛ σε χθεσινές του δηλώσεις (μάλιστα φωτογραφήθηκε και μπροστά σε φανέλες του Περού και της Αργεντινής) έκανε γνωστό πως αν δεν έρθει κάποιο θετικό αποτέλεσμα τότε δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει το εθνόσημο καθώς οι ελπίδες για να περάσει στην τελική φάση η ομάδα του θα είναι ελάχιστες.
Σε σχόλιο δημοσιογράφου μάλιστα πως η παρουσία του είναι ζωτικής σημασίας για την εθνικη ομάδα είπε: «Ας είμαστε ρεαλιστές, το ποδόσφαιρο δεν περνά μέσα από ένα ή δύο άτομα, είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Αν κερδίζουμε αυτό συμβαίνει γιατί ήμασταν όλοι ενωμένοι και αυτό είναι το σημαντικό».Σε εφτά ματς έως τώρα το Περού μετράει 3 ήττες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία μόλις νίκη κόντρα στην Βενεζουέλα το Σάββατο. Η όλη υπόθεση θα έχει κάποια επίδραση στην ΑΕΛ αφού ο παίκτης δεν θα χρειάζεται να κάνει αυτά τα υπερατλαντικά ταξίδια και να υπάρχει έξτρα κίνδυνος να τραυματιστεί όπως στο τελευταίο ματς. Από την άλλη όμως η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη είναι πραγματική διαφήμιση για τον σύλλογο.
Σχετικά μάλιστα με το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με την Αργεντινή ο παίκτης δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη. Είπε πως θα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής του τομογραφίας και αν είναι έτοιμος την Τρίτη το πρωί (σ.σ. έχουμε οκτώ ώρες διαφορά) τότε θα παίξει, αλλιώς όχι. Ο Σολάνο σε μία φάση με την Βενεζουέλα δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα στο πίσω μέρος του αριστερού του μηρού και αυτός ήταν και ο λόγος που έγινε αλλαγή στο 62΄.
Ο ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
Από την Αργεντινή δεν λείπουν τα προβλήματα. Έχει μερικές απουσίες και σε αυτό στάθηκε με χιούμορ ο επιθετικός της Λάρισας: «Για να πούμε πως η Αργεντινή θα επηρεαστεί από τις ελλείψεις θα πρέπει να τις λείπουν 25 παίκτες και όχι δύο - τρεις». Μιλώντας για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να νικήσει είπε πως η Αργεντινή θα πρέπει να είναι όπως και στο ματς με την Παραγουάη στην έδρα της (σ.σ. ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1) και εμείς να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί από την πλευρά μας, χωρίς λάθη».
Τέλος αναφερόμενος στον Μέσι τόνισε πως «είναι παίκτης από άλλον... πλανήτη και αυτός που κάνει τη διαφορά. Έχει ταχύτητα, τρίπλα και φαντασία. Θυμίζει τον Ντιέγκο του 1986».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass