ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οδηγός η περσινή χρονιά

* ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΑΝΟ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2008 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 Τι πέρυσι, τι φέτος... Κάπως έτσι σκέφτονται στην ΑΕΛ για το ματς στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Πέρυσι ήταν 2 Σεπτεμβρίου όταν η ΑΕΛ στην πρεμιέρα κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0 χάρη σε γκολ του Νεκτάριου Αλεξάνδρου ενώ και φέτος υπάρχουν αρκετές ομοιότητες. Πάλι Σεπτέμβριο θα γίνει ο αγώνας και είναι ο πρώτος εκτός έδρας της ΑΕΛ. Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται όλοι θα ήθελαν να δούνε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην ίδια έδρα.
Σίγουρα η ΑΕΛ δεν θα συναντήσει το ίδιο κλίμα με πέρυσι (ήταν αρκετά εορταστικό, μια και πανηγύριζε ο Αστέρας ως νεοφώτιστος το πρώτο παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία) καθώς οι γηπεδούχοι θα είναι πιο... υποψιασμένοι για τους «βυσσινί» στόχους αλλά και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος ο θρίαμβος της ΑΕΛ επί του Θρασύβουλου με 3-0.
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έχουν έναν επιπλέον λόγο να κερδίσουν. Το πρώτο φιλικό της περιόδου ήταν με τον Αστέρα, έχασαν με 4-0 (έγινε στο Καρπενήσι) και τότε υπήρχαν πικρόχολα σχόλια.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για μια ακόμη φορά θα έχει την ατυχία να μην είναι η ομάδα του πλήρης, καθώς θα απουσιάζουν Ζουράφσκι, Μπενζά, Σερεμέτ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Περουβιανού Νολμπέρτο Σολάνο, που είχε τραυματιστεί σε αγώνα της Εθνικής Περού. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας (θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα).
Άλλωστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει δηλώσει ότι ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζει και την ομάδα.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για το απόγευμα που θα γίνει στο γήπεδο των Δένδρων.
ΕΚΔΡΟΜΗ
Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν θα είναι μόνοι τους στον αγώνα που δίνουν στην Τρίπολη με τον Αστέρα, αλλά θα έχουν στο πλευρό της αρκετούς φιλάθλους καθώς ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «MONSTERS» διοργανώνει εκδρομή (ίσως την τελευταία αν απαγορευθούν οι μετακινήσεις των οργανωμένων) στην Τρίπολη. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου, Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117, 7-10 μ.μ. μέχρι το βράδυ της Περασκευής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass