ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ - Δ. ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

«Ισόβιος»... πρωταθλητής ο Απόλλωνας

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΜΕ 2-0 * Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους στα γήπεδα»

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2008 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 Ο Απόλλων Λάρισας και τη φετινή χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟΔΛ στη μνήμη των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κουκουλίτσιου - Δημήτρη Μουσιάρη.Χθες διεξήχθη ο τελικός της διοργάνωσης στο γήπεδο που φέρνει τα ονόματα των δύο παιδιών και ο Απόλλωνας επικράτησε του Λαρισαϊκού με σκορ 2-0.Η ανωτερότητα των νικητών ήταν εμφανής, καθώς στις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες.Όμως και η ομάδα της Νέας Σμύρνης με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της, πάλεψε αξιοπρεπώς και συνέβαλε να γίνει ένα καλό παιχνίδι.
ΔΥΟ ΓΚΟΛ
Ο ΤΑΝΑΓΙΑΣ
Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα πέτυχε ο Βασίλης Τανάγιας και τα δύο ήταν ωραία σε εκτέλεση.
Συγκεκριμένα, στο 32’ ο Διβανές βρήκε τον Τανάγια που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κουκουφίκη και έκανε το 1-0, ενώ στο 67’ από αριστερά ο Βλάσης έδωσε... έτοιμο γκολ στον Φαλανιώτη επιθετικό, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στις κυριότερες φάσεις της χθεσινής αναμέτρησης, είχαμε:
15’ Από πάσα του Παπαδόπουλου, ο Καραθάνος με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
17’ Τετ-α-τετ βγήκε ο Μπέης με τον Κουκουφίκη και ο γκολκίπερ του Λαρισαϊκού μπλόκαρε την μπάλα.
31’ Φάουλ εκτέλεσε ο Δαμασιώτης και στη γυριστή κεφαλιά του Κυρίτση, ο Ποποβίδης δεν αιφνιδιάστηκε.
41’ Κόρνερ εκτέλεσε ο Καραθάνος και στο πλασέ του Τανάγια, ο Κουκουφίκης απέκρουσε την μπάλα.
82’ Δυνατόν σουτ επιχείρησε ο Βλάσσης και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
87’ Νέο δυνατό σουτ του Βλάσση που ήταν αρκετά δραστήριος και υποχρέωσε τον γκολκίπερ του Λαρισαϊκού σε νέα απόκρουση.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε το παιχνίδι ο Βασίλης Δικόπουλος, ο οποίος είχε άξιους συνεργάτες του κ. Λάκη, Βλιώρα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ποποβίδης (66’ Μιαούδης), Βεργής (58’ Τσέλιγκας), Χριστιανίδης (65’ Αρχοντής), Σκάκος, Μπούζας (58’ Περήφανος), Γιοβανόπουλος (46’ Μπόντε), Παπαδόπουλος (58’ Μητσιάκος), Διβανές (46’ Βλάσσης), Τανάγιας, Μπέης, Καραθάνος (46’ Ναούμ).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κουκουφίκης, Ντάσιος (77’ Παλαμάς), Χαϊδούλης (84’ Κόκκινος), Παγκράτης, Τάχατος (73’ Τζιόλας), Πατσιώνης (48’ Πατσιάς), Τατίας, Δαμασιώτης (58’ Κωνσταντάς), Κυρίτσης (51’ Κουτσιμάνης), Σχοινάς (51’ Ακριβόπουλος), Γκέκας (84’ Ευθυμίου).
Τις απονομές στο διαιτητικό τρίο έκαναν από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων παικτών της ΑΕΛ ο Δημήτρης Ζάμπας και ο αντιδήμαρχος Βάιος Κυριτσάκας, στη δευτεραθλήτρια ομάδα του Λαρισαϊκού ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ Γιάννης Οικονόμου και στον... μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια Απόλλωνα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.
* Τον τελικό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων από το Δ.Σ., της ΕΠΣΛ ο κ. Νίκος Κουτσογιάννης, Ζήσης Γρηγορίου, Γιάννης Βλάγκας, από την Ε/Δ ο πρόεδρός της Γιάννης Λάτσιος, οι προπονητές Νίκος Βλαχούλης, Κώστας Τσιτσιούμης, Βασίλης Καραβασίλης, οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ Νίκος Καρέλιας, Γιάννης Γκαλίτσιος, Γιάννης Κουβεντάρης, ο ενωσιακός προπονητής Χρήστος Ζιάκος, παράγοντες και φίλοι των δύο σωματείων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι, ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης, ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ κ. Οικονόμου και οι Θοδωρής Στεργιάδης, Γιώργος Λιάπης, από την τεχνική ηγεσία των δύο ομάδων, τόνισαν τα εξής:
ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «Διεξήχθη ο τελικός του τουρνουά «Κουκουλίτσιου - Μουσιάρη», ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, τον Απόλλωνα και τον Λαρισαϊκό Νέας Σμύρνης.
Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, κέρδισε ο Απόλλωνας, αλλά εγώ θέλω να συγχαρώ τους δύο φιναλίστ, αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.
Είναι ένα τουρνουά πολλαπλού σκοπού, κυρίως βέβαια για τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, όμως δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να προετοιμάζονται ενόψει των πρωταθλημάτων, στα οποία αγωνίζονται.
Με χαροποίησε το γεγονός ότι είδα στις δύο ομάδες πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι το ζητούμενο για μας.
Γι’ αυτό κάνουμε υπερπροσπάθειες και δίνουμε πάρα πολλά χρήματα, διότι πρέπει να γίνουν αθλητικές εγκαταστάσεις.
Έχουμε τις περισσότερες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα από κάθε άλλη περιοχή, από κάθε άλλο Δήμο και θέλουμε οι ομάδες να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους, στα γήπεδα.
Και θα είναι το καλύτερο για όλα τα παιδιά. Στις 23 του μηνός θα εγκαινιάσουμε τα προπονητήρια στο Αθλητικό Κέντρο του Βιολογικού στη Νέα Σμύρνη, που θα βοηθήσει τα μέγιστα πολλά σωματεία για να κάνουν πιο άνετα τις προπονήσεις.
Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και του χρόνου με υγεία, να είμαστε πάλι εδώ».
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Για μια ακόμη φορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά που γίνεται για να τιμήσουμε τους παίκτες που χάθηκαν και ήταν από την πόλη μας, ενώ συγχρόνως βοηθάμε τις ομάδες που συμμετέχουν, για να προετοιμαστούν καλύτερα ενόψει των πρωταθλημάτων που ξεκινάνε σε λίγες ημέρες.
Συγχαίρω όλες τις ομάδες και τις δύο φιναλίστ και θα ήθελα να ευχηθώ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, επιτυχίες και υγεία».
ΛΙΑΠΗΣ: «Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά τιμώντας δύο αδικοχαμένους ποδοσφαιριστές που υπήρξαν μεγάλα ταλέντα για τη Λάρισα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρέπει να δίνουμε περισσότερο βάρος σε αυτό το τουρνουά, να τους θυμόμαστε συνέχεια και να μη τους ξεχνάμε.
Είναι κρίμα να ξεχνάμε εύκολα. Και εμείς που περάσαμε από τη Λάρισα, τους θεωρούμε συμπαίκτες μας».
ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟΔΛ που διοργανώνει κάθε χρόνο αυτό το τουρνουά και μας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα.
Πάντα πρέπει να θυμόμαστε τη μνήμη των δύο παιδιών και για το λόγο που γίνεται το τουρνουά. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες για να χαρούν τον τελικό. Δεν ήταν ματς για συμπεράσματα. Εύχομαι στο Λαρισαϊκό, σε όλες τις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass