ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Γ.Σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

Επι… μένουμε ελληνικά

* 350 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ * ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2008 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:38
Συνέντευξη Τύπου έδωσε χθες ο πρόεδρος της ΑΕΛ Γ.Σ. Γιάννης Λάτσιος (έχοντας δίπλα τον μάνατζερ της ομάδας Βασίλη Καταραχιά), με αφορμή τη διοργάνωση του τουρνουά που θα γίνει το Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή των ομάδων Αιγάλεω, Τρίκαλα 2000, ΠΑΟΚ και βέβαια της ΑΕΛ Γ.Σ., στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη της ομάδας Κυριάκου Χατζηβασιλείου.Ο Γιάννης Λάτσιος, σε μια συνέντευξη Τύπου διάρκειας μόλις 20΄, είπε αρκετά και δικαίωσε αυτούς που λένε ότι η οικονομία λόγου δίνει και τις καλύτερες ειδήσεις.Πρώτα απ΄ όλα ευχαρίστησε τις ομάδες που μετέχουν στο τουρνουά και τόνισε ότι για ν΄ αναβαθμιστεί ο αθλητισμός της πόλης και τα τουρνουά να γίνουν διεθνή θα πρέπει να γίνει αεροδρόμιο πολιτικό στη Λάρισα.
Αν συμβεί αυτό θ’ ανέβει και το επίπεδο του λαρισινού αθλητισμού μια και αρκετές ομάδες χάνουν από τη δυναμική τους εξαιτίας των οδικών μετακινήσεων που σημαίνουν ταλαιπωρία.
Ο κ. Λάτσιος για την επιλογή των ομάδων τόνισε ότι αυτό γίνεται για να υπάρχει ανταγωνισμός και να μην βλέπουν οι φίλαθλοι ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.
Τέλος στην αναφορά του για το τουρνουά μίλησε για το χαρακτήρα και την αγωνιστική προσφορά του πρώτου παίκτη Κυριάκου Χατζηβασιλείου, στον οποίο είναι αφιερωμένο το τουρνουά, που έχασε η ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Ο Γιάννης Λάτσιος αναφερόμενος στη φιλοσοφία της ομάδας είπε: «Επι... μένουμε ελληνικά. Αυτό είναι το σύνθημά μας και φέτος θα έχουμε τους περισσότερους Έλληνες παίκτες από κάθε ομάδα. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποτέλεσε για μας πηγή έμπνευσης γι’ αυτό στηριχθήκαμε σε νέα ταλαντούχα παιδιά.
Όραμά μας είναι να έχουμε μια ομάδα σαν την πρωταθλήτρια ΑΕΛ, ντόπια παιδιά με λίγους ξένους. Επειδή άλλαξαν τα δεδομένα, θεωρούμε ντόπιους τους Έλληνες.
Πιστεύουμε στο ελληνικό ταλέντο και το αποδεικνύουμε, γι’ αυτό και φέραμε έναν εξαίρετο προπονητή τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για να δουλέψει μ’ αυτά τα παιδιά».
350 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ
Η συνέντευξη Τύπου έκλεισε με τα εισιτήρια διαρκείας, για τα οποία ο Γιάννης Λάτσιος είπε ότι εντυπωσιάστηκε από την κίνηση που υπάρχει. Τόνισε: «Δώσαμε 350 διαρκείας σε 10 μέρες. Το γεγονός ότι κρατήσαμε τις τιμές ίδιες με πέρυσι, δηλαδή από 50 ευρώ έως 300, είναι η βασική αιτία. Με 50 ευρώ βλέπει ένας 15 παιχνίδια. Δηλαδή, με 3 ευρώ βλέπεις Τσίλντρες που οι άλλοι βλέπουν τουλάχιστον με 20 ευρώ το παιχνίδι».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Ο μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Καταραχιάς, είπε ότι η πρώτη ομάδα που προσκλήθηκε στο τουρνουά ήταν η Ολύμπια, αλλά επειδή είχε κλείσει φιλικά με τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΑΥΡΙΟ
5.30 μ.μ.: Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ.
7.30 μ.μ.: Αιγάλεω - Τρίκαλα 2000
ΚΥΡΙΑΚΗ
5 μ.μ.: Α.Ε.Λ. - Αιγάλεω
7 μ.μ.: Τρίκαλα 2000 - Π.Α.Ο.Κ.
* Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε μέρα είναι 10 ευρώ, ενώ και για τις δύο μέρες είναι 15 ευρώ.
* Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά.
* Κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο Αλεξανδρής θα αποφασίσει ποιος από τους δύο Αμερικανούς θα συνεχίσει στην Α.Ε.Λ. Γ.Σ., ο Μακίβερ ή ο Πράις. Εκτός αν ετοιμάζεται καμιά έκπληξη...
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass