ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάτι νέο γεννιέται στον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας…

ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2008 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:38
  Ελασσόνα (Γραφείο «Ε»)
Άρχισε πριν λίγες ημέρες και συνεχίζεται, μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας του Θεσσαλικού μπάσκετ.Αρκετά τα νέα πρόσωπα στον εφετινό Γυμναστικό: Ο νέος προπονητής του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας Περικλής Γερόπουλος, και τα μεταγραφικά αποκτήματα, που είναι οι Βλησσαρούλης, Τριανταφύλλου, Χασαμπαλιώτης, Κωνσταντίνου.Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ο έφορος μπάσκετ κ. Νίκος Κυριζόπουλος, εκπροσωπώντας τη διοίκηση του συλλόγου, καλωσόρισε παλιούς και νέους καλαθοσφαιριστές, και παρουσίασε τον προπονητή κ. Περικλή Γερόπουλο. «Κάνουμε μια νέα αρχή εφέτος και αλλάζουμε φιλοσοφία. Δεν θα στηριχθούμε μόνο στα παιδιά της Ελασσόνας. Θέλοντας να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα, προχωρήσαμε σε επιλεγμένες μεταγραφές, που θα δώσουν μια άλλη δυναμική στο Γ.Σ.Ε.Ε.
Όλοι μαζί, παλαιοί και νέοι παίκτες, μπορούμε να ανεβάσουμε το Γυμναστικό της Ελασσόνας ακόμη ψηλότερα. Η διοίκηση θα σταθεί δίπλα σας…», υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Κυριζόπουλος, απευθυνόμενος στους παίκτες.
Με τη σειρά του, ο νέος προπονητής κ. Περικλής Γερόπουλος, αφού ευχήθηκε για μια αγωνιστική χρονιά χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς, επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα συνέπειας και πειθαρχίας από όλους.
«Θα δουλέψουμε σκληρά και θέλω από όλους σας διάθεση για δουλειά, κατανόηση και συνέπεια στις προπονήσεις. Είμαι απόλυτος και κάθετος σ΄ αυτό. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό απαιτεί συνεργασία και συνέπεια. Όλες οι ομάδες έχουν ισχυροποιηθεί σημαντικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, σαν αυτό της Α1 ΕΣΚΑΘ. Προσωπικά, πιστεύω πολύ και στα νέα παιδιά, και έχω σκοπό να τα δώσω αγωνιστικές ευκαιρίες…», τόνισε με νόημα ο κ. Γερόπουλος, δίνοντας και το στίγμα της προετοιμασίας της ομάδας ως την έναρξη του πρωταθλήματος.     
Κάτι νέο γεννιέται, λοιπόν, στον Γυμναστικό της Ελασσόνας, που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις του, και που φιλοδοξεί να καταφέρει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, ανανεώνοντας χωρίς άγχος την παρουσία του στην Α1 ΕΣΚΑΘ, μέσα από πολύ δουλειά. Αυτό, τουλάχιστον, διαφάνηκε από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, που πραγματοποιείται τόσο μέσα στο Κλειστό της Ελασσόνας, όσο και σε εξωτερικούς χώρους της περιοχής.
   
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass