Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ (58-50)

Νίκησε αλλά θέλει δουλειά...

* ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΑΚ ΚΡΑΚΛΙΝ ΚΑΙ Η ΘΩΔΗ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2008 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Φωτ. Ν. Σιούμκας
Μπορεί να πέτυχε άλλη μια φιλική νίκη χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, η Ολυμπιάδα αλλά έδειξε πως θέλει ακόμη δουλειά. Η λαρισινή γυναικεία ομάδα μπάσκετ κέρδισε την Καρδίτσα (που θα αγωνίζεται στην Α2) με σκορ 58-50, όμως για να σταθεί αξιοπρεπώς στη μεγάλη κατηγορία της χώρας θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά σε νευραλγικά σημεία όπως η άμυνα, τα λάθη, η αστοχία από τις βολές και η συνεργασία. Χθες βέβαια οι νεοφώτιστες στην Α1, έπαιζαν χωρίς δύο βασικές παίκτριες και αυτό έκανε το έργο τους ακόμη πιο περίπλοκο. Η μια Αμερικανίδα, η Σέρι Μακ Κράκλιν και η Λίλα Θώδη δεν αγωνίστηκαν και αυτό σήμαινε πως η Ολυμπιάδα δεν είχε καθόλου «καθαρές» ψηλές κάτω από το καλάθι της. Βέβαια η απουσία τους δεν θα είναι μεγάλη και ο προπονητής Βασίλης Καραΐσκος ελπίζει πως μετά από αυτή την εβδομάδα θα τις έχει κανονικά στις προπονήσεις.
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΕΝΕΝΤΙ
Η άλλη Αμερικανίδα, Ντάφανι Κένεντι παρουσίασε ένα μικρό δείγμα από τις δυνατότητές της. Έδειξε την εκρήκτικότητά της, τη γρήγορη τρίπλα της, τις έξυπνες ασίστ και την ευχέρια στα κλεψίματα. Όμως παράλληλα φάνηκε πως θέλει κι άλλο χρονο για να «δέσει» ακόμα περισσότερο με τις άλλες παίκτριες και να βελτιώσει αρκετά την ευστοχία της από τη μέση απόσταση. Από κει και πέρα, η Δεληγιάννη ήταν η γνωστή... Ευτυχία που παρά το γεγονός πως είχε τόσες ημέρες να προπονηθεί έδειξε για μια ακόμη φορά πως θα είναι το «βαρύ πυροβολικό» της Ολυμπιάδας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-16, 35-28, 47-42, 58-50
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Καραΐσκος) Κένεντι 16, Λέκκα, Κυριτσάκα 13, Δεληγιάννη 18, Τσιαντάκη 6, Τσιακούλια 4, Ζήτη, Κοντονάσιου 1
ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Ναούμ) Γιασεμή, Παρασίρη 15 (1), Ψυχογιού 5, Τσικριτζή 8, Αλεξοπούλου, Μυρισιώτη Β. 12(2), Μυρισιώτη 10
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: «ΈΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ»
Λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Βασίλης Καραΐσκος δήλωσε στην «Ε» τα παρακάτω: «Αυτά τα παιχνίδια είναι ευκαιρίες να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε παρά τις δυσκολίες. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωθούμε και αυτό βλέπω πως γίνεται. Δεν βιαζόμαστε γιατί έχουμε χρόνο μπροστά μας. Σήμερα είχαμε σημαντικές απουσίες αλλά παρ’ όλα αυτά δείξαμε και καλά στοιχεία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass