ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΑΣΤ ΜΕ ΣΚΟΡ 70-62

Νίκησε στα Τρίκαλα η ΑΕΛ ΓΣ

ΣΗΜΕΡΑ (18.00) ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
 Φιλική νίκη σημείωσε χθες στα Τρίκαλα, επί του τοπικού ΑΣΤ, η ΑΕΛ ΓΣ με 70-62 σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκαν στοιχεία (μιας και οι προπονητές αποφάσισαν να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών) πέρα από τα δεκάλεπτα και το τελικό σκορ. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά οι δύο ομάδες παρουσίασαν πρόσωπο που σαφώς δεν δείχνει έτοιμο για την Α1. Άλλωστε οι απουσίες τόσο από τους μεν όσο και από τους δε ήταν σημαντικές. Οι «βυσσινί» έπαιξαν χωρίς τον Αμερικανό τους Σάμι Μέχια, ο οποίος έφτασε λίγα εικοσιτετράωρα πριν και ήταν αδύνατο να αγωνιστεί. Από την άλλη τα Τρίκαλα δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον Σάβο Τζιγκάνοβιτς (που έλειπε στη Σερβία), τον Τάσο Χαρισμίδη και τον Νέστορα Κόμματο. Σίγουρο πάντως θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός πως οι Τρικαλινοί θα αλλάξουν τον ένα τους ξένο παίκτη καθώς ο Κρις Μάσι δεν ικανοποίησε. Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Γκόρντον που μόλις αποκτήθηκε από τους νεοφώτιστους όσο και το πρώτο κοουτσάρισμα που έγινε από τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος αντικατέστησε τον Λαρισαίο, Γιάννη Τζήμα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
9-14, 21-23, 46-44, 62-70
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Τα φιλικά της ΑΕΛ ΓΣ δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Οι δύο ομάδες θα παίξουν στο «Ιβανόφειο» στις 18.00 και η λαρισινή αποστολή θα αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι από τη θεσσαλική πρωτεύουσα. Πάντως όπως έγινε γνωστό ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που υπολογιζόταν για την Κυριακή και χάθηκε η ευκαιρία για ένα ακόμη δυνατό τεστ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass