ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Κοιτάει προς... Αθήνα η ΑΕΛ Γ.Σ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2008 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Καιρός για φιλικά μα πού είναι οι... ομάδες; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΛ ΓΣ αυτό το διάστημα. Οι «βυσσινί» ψάχνουν να βρουν αντιπάλους για δυνατά φιλικά παιχνίδια μα οι θετικές ομάδες είναι είδος προς... εξαφάνιση. Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αποκλείεται να αποφασίσει να ταξιδέψει η ΑΕΛ Γ.Σ. στην Αθήνα για να δώσει εκεί κάποια ματς (μια ομάδα μπορεί να είναι ο Πανελλήνιος). Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να παίξει με τα Τρίκαλα αλλά αυτά ήδη έχουν κλείσει να παίξουν με Πανιώνιο αύριο και με τον Άρη την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.
ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στα άλλα θέματα τώρα είναι γεγονός πως υπάρχει ικανοποίηση από την παρουσία των παικτών στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια. Η ΑΕΛ Γ.Σ. από φιλικό σε φιλικό δείχνει καλύτερη και φαίνεται πως οι νεαροί αφομοιώνουν όσο γίνεται καλύτερα αυτά που ζητάει ο «τίγρης». Στην χθεσινή προπόνηση - που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης («και αυτό γιατί δεν έβρεξε σήμερα, όχι γιατί το έφτιαξαν το πρόβλημα...» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ομάδας), υπήρχαν δύο απουσίες. Η μία του Μανωλόπουλου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη εντελώς τον τραυματισμό του (πελματιαία απονεύρωση) και η άλλη του Τσαϊρέλη που ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Φυσικά αναμένεται να δώσουν το «παρών» όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών αλλά και πολλοί φίλοι των «βυσσινί», θέλοντας να γνωρίσουν από κοντά τους νέους παίκτες αλλά και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass