ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΕΛ

Νέα νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

* ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2008 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
 Με ανεβασμένο ηθικό μετά την εκτός έδρας νίκη στις Σέρρες, η ΑΕΛ είναι έτοιμη και αποφασισμένη να πετύχει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα, το Σάββατο στο Αλκαζάρ, κόντρα στον ΟΦΗ (16.45-ALPHA).
Οι «βυσσινί» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, ενώ το ευχάριστο για τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους σχεδόν τους παίκτες, πλην τους μόνιμα τραυματίες το τελευταίο διάστημα, Μπενζά και Σερεμέτ.
Στην αναμέτρηση του Σαββάτου οι παίκτες της ΑΕΛ θέλουν να δώσουν τη χαρά που στέρησαν από τον κόσμο, στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου η λαρισινή ομάδα δεν δικαιούταν να χάσει.
Πάντως οι φίλαθλοι με την παρουσία τους στις Σέρρες, έδειξαν ότι θα είναι συνεχώς  στο πλευρό της «βασίλισσας» και θα γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα, κυρίως στις δύσκολες στιγμές.
Ο αγώνας του Σαββάτου θέλει μεγάλη προσοχή, όχι γιατί ο ΟΦΗ διαθέτει μια σούπερ ομάδα, αλλά κυρίως γιατί παίζει αμυντικά και σε δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή και Πανιώνιο, «τσίμπησε» βαθμούς.
Χρειάζεται, λοιπόν, οι επιθετικοί παίκτες της ΑΕΛ να έχουν υπομονή στο παιχνίδι και να εκμεταλλευθούν στον κατάλληλο χρόνο, τους ανοικτούς διαδρόμους που θα βρούνε για να σκοράρουν.
Επίσης να έχουν ηρεμία και να αντιδράσουν ψύχραιμα, εάν προσπαθήσουν οι Κρητικοί να τους διοχετεύσουν τη νευρικότητα με σκληρά μαρκαρίσματα και πιθανόν σκόπιμες καθυστερήσεις.
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΛ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό της και με τη συμπαράσταση των φίλων της εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πετύχει ένα ακόμα... τρίποντο.   
* Αγωνιστικά, Μπενζά και Σερεμέτ ακλούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα.
 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «VISSINI STORE» ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους τής ομάδας ότι ξεκινάει σήμερα  το απόγευμα από το «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), η διάθεση των απλών εισιτηρίων για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ (16:45, Στάδιο Αλκαζάρ) για την 5η αγωνιστική της Super League.Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
- ΘΥΡΑ 3 – STERGIAKI TRAVEL: 65 ευρώ
- ΘΥΡΑ 2: 35 ευρώ
- ΘΥΡΑ 4 - ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
- ΘΥΡΑ 10 WIND (Α και Β): 25 ευρώ
- ΘΥΡΕΣ 6 και 7: 18 ευρώ
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, μέχρι και το Σάββατο στη 1 μ.μ. και ακολούθως από τα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ.
Η παιδική κερκίδα ΟΛΥΜΠΟΣ θα λειτουργήσει κανονικά.
Με νεότερη ανακοίνωση την Πέμπτη θα γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες παραλαβής των καρτών διαρκείας για τους φίλους της ομάδας που έκαναν αγορά εισιτηρίου μετά τις 4 Σεπτεμβρίου.
 
ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
 
Αύριο και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα Τύπου του σταδίου Αλκαζάρ, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραχωρήσει την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ, στο στάδιο Αλκαζάρ.
 
ΖΗΤΗΣΕ 650 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
 
Μπορεί ο αγώνας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, να γίνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, όμως η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ έγινε και είχε θετική έκβαση. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, οι «βυσσινί» θα πάρουν 650 εισιτήρια, χωρίς να αποκλείεται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί.
Ο συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων δεν είναι τυχαίος, αφού πάνω-κάτω, αντίστοιχος θα είναι κι εκείνος που θα δοθεί στην «Ένωση», στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες, όταν και θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass