ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

Όλοι πλην... Μανωλόπουλου

* «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ * ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2008 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
 Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ΓΣ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας που θα αρχίσεις τις 11 Οκτωβρίου και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι η απουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου που έχει πρόβλημα τραυματισμού.Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Θεσσαλονικέα τεχνικού που δηλώνει ενθουσιασμένος από την πρόοδο και τη διάθεση των παικτών που δείχνουν δίψα για μπάσκετ και για μάθηση.Στο μεταξύ την Κυριακή η λαρισινή ομάδα «μετακομίζει» για την Αθήνα όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια το πρώτο την Κυριακή με το Παγκράτι και το δεύτερο τη Δευτέρα με το Αιγάλεω και θα είναι τα τελευταία αγωνιστικά τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας.Παράλληλα κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα οι παίκτες θα περάσουν ντόπινγκ κοντρόλ ενώ για τον Μέχια θα υπάρχει και ένα γεγονός που θα του αυξήσει τη διάθεσή του για να αγωνιστεί ακόμα καλύτερα και αυτό είναι η άφιξη της συζύγού του.
ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ
Την ερχόμενη Δευτέρα ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ Βαγγέλης Αλεξανδρής θα βραβευτεί από το Δήμο Αμαρουσίου μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Αμαρουσίου που κατέκτησε το κύπελλο Σαπόρτα πριν μερικά χρόνια (ο Αλεξανδρής ήταν προπονητής στην ιστορική αυτή επιτυχία της αθηναϊκής ομάδας). Αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση στο έργο που πρόσφερε στη συγκεκριμένη ομάδα ο τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Την Παρασκευή και ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ΑΕΛ ΓΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν όλες οι αρχές του τόπου και αναμένονται να είναι και πολλοί φίλοι της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass