ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (63-57)

Οι κοντοί έφεραν τη νίκη...

* ΣΧΗΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΠΑΤΗ - ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ - ΚΑΣΤΛ * ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ. ΜΑΛΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2008 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
 Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες η Ολύμπια στο... στεγνό (καθαρίστηκαν τα νερά της βροχής λόγω του προβλήματος της υδρομόνωσης που υπάρχει στη στέγη) με αντίπαλο τον Πανιώνιο όπου κέρδισε με 63-57.Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έβλεπαν το καλάθι σαν... κουμπότρυπα και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο.Ο Πανιώνιος στην αρχή με ηγέτες τον Μπάξτερ κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα οκτώ πόντων (14-22 στο 16’) αλλά ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζοντας με τρεις κοντούς (Μπατή, Καστλ, Κούρτοβιτς και Κινγκ) κατάφερε να εγκλωβίσει τον Τριφούνοβιτς και να κερδίσει με 63-57 που ήταν η πρώτη εντός έδρας φιλική επιτυχία.Από την Ολύμπια κορυφαίος ο Μπατής που δείχνει να έχει κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή πολύ καλή του σεζόν και τον ακολούθησαν Σούλτσε (ειδικά στο τέλος) και Κάστλ.Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχή στον Σιγκούνα που έπαιξε ως «τεσσάρι» στο δεύτερο ημίχρονο και σε κάποιες στιγμές «τριάρι».
Από τον Πανιώνιο πολύ καλή απόδοση είχαν οι: Μπάξτερ, Γιαννούλης, Μάιλς, Σβέτκοβιτς.
Τα δεκάλεπτα: 9-15, 24-27 (ημ.), 38-40, 63-57.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους Πιτσίλκα, Μαστραφτσή, Σταματόπουλο που εφάρμοσαν τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν αυτή τη σεζόν κάνοντας και στο ημίχρονο σχετικά... μαθήματα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑ (Γ. Μπαρτζώκας): Κινγκ 2, Σούλτσε 18 (2 τρ.), Κάστλ 11 (1 τρ.), Τόμας 5 (1 τρ.), Μπατής 16 (1 τρ.), Σπανός 2, Γιαννουλάκος 2, Σιγκούνας 2, Κούρτοβιτς, Αριγκμπάμπου, Παπαϊωακείμ 5.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 5 (1 τρ.), Σβέτκοβιτς 8, Γεωργαλής 1, Καλαμπόκης 2, Μάιλς 10 (2 τρ.), Ραΐσεβιτς, Κένταλ, Γιαννούλης 13, Νίκολιτς 2, Μπάξτερ 13, Κανονίδης, Ζορόφσκι 3.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΜΑΛΑΚΟΥ
Τον χθεσινό αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Ολύμπια, Γιώργος Μαλάκος, μαζί με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Αλέκο Μεταφτσή και τον τεχνικό διευθυντή του Πανιωνίου Μέμο Ιωάννου. Ο κ. Μαλάκος μιλώντας στην «Ε» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας και κυρίως για την αμυντική της λειτουργία (όταν δέχεται 57 πόντους από ομάδα της Ευρωλίγκα δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass