ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

Κατακύρωση του αγώνα

* ΓΙΑ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Α.

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2008 0:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Ο προγραμματισμένος για χθες αγώνας μεταξύ Καβάλας - Α.Ε.Λ. Γ.Σ. μπορεί να μην έγινε αγωνιστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν... άρχισε.
Η Α.Ε.Λ. Γ.Σ., με δεδομένο ότι ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. (Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας) είχε ορίσει το παιχνίδι και με δεδομένο ότι ο αντίπαλός της δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής (αφού δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού), θεωρεί ότι ο αγώνας αυτός ματαιώθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.
Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση της Α.Ε.Λ. Γ.Σ., σε συνεργασία με νομικούς, εξετάζει το ενδεχόμενο να προσβάλει οποιαδήποτε απόφαση ορισμού εκ νέου τον αγώνα και να τον πάρει στα χαρτιά.
Δικαστικό σίριαλ, λοιπόν, προ των πυλών για τη λαρισινή ομάδα, που λογικά θα βρει συμμάχους και άλλες ομάδες, που θέλουν από την αρχή να ξεκαθαρίσει η μία ομάδα που θα υποβιβαστεί.
Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. να ορίζει εκ νέου τον αγώνα (αν πάρει πιστοποιητικό η Καβάλα από την Ε.Ε.Α.) μετά από είκοσι μέρες!
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
Στους κόλπους των «βυσσινί» επικρατεί δυσαρέσκεια που η ομάδα δεν αγωνίστηκε, ενώ ήταν απόλυτα έτοιμη (παράλληλα επιβαρύνθηκε και ο προϋπολογισμός της από μία... ακόμη μετακίνηση).
ΑΓΩΝΙΑ
Εβδομάδα αγωνίας θα είναι αυτή που έρχεται για την ομάδα της Α.Ε.Λ. Γ.Σ., καθώς υπάρχει αναμονή της έκδοσης απόφασης από το ΑΣΕΑΔ για τις μεταγραφές του Λαμπρόπουλου και του Ζάρρα, από την Απολλωνιάδα και τη Δάφνη αντίστοιχα, στους «βυσσινί», κάτι που σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, ο τεχνικός, Βαγγέλης Αλεξανδρής, στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Α.Ε.K., θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass