ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ (4.45 μ.μ.)

Ενας αγώνας, μία απάντηση…

* «MONSTERS»: «Ο ΔΩΝΗΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ»

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2008 0:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:49

Ένα μέρος των δηλώσεων εκπροσώπων του συνδέσμου φιλάθλων «MONSTERS» για το σημερινό αγώνα ΑΕΚ - ΑΕΛ (4.45 μ.μ., NOVASPORTS) αρκεί  για να καταλάβουμε ότι υπάρχει μεγάλο κίνητρο για τον σημερινό αγώνα στο ΟΑΚΑ, που δίνει η ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ (προπονητής ο πρώην τεχνικός των «βυσσινί» Γ. Δώνης) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι εκπρόσωποι του λαρισινού συνδέσμου έκαναν δηλώσεις σε αθηναϊκή εφημερίδα («Εξέδρα») για το καλοκαιρινό διαζύγιο με το Γ. Δώνη.

«Αυτό που μας πείραξε περισσότερο ήταν ότι πούλησε οπαδιλίκι. Δύο μέρες προτού ανακοινώσει την απόφασή του ότι θα φύγει είχαμε πάει στο σπίτι του όπου στην πόρτα είχε κρεμασμένο ένα κασκόλ της ΑΕΛ. Μας το έπαιζε αναποφάσιστος και μάλιστα ζητούσε και τη γνώμη μας να τον συμβουλέψουμε τι να κάνει. Αυτό που μας ενόχλησε ήταν η κοροϊδία. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ τότε θα καταλάβει».

Και μόνο αυτή η δήλωση των εκπροσώπων του λαρισινού συνδέσμου αρκεί για ν΄ αντιληφθεί κάποιος ότι στο σημερινό παιχνίδι το κίνητρο δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και… προσωπικό αφού δεν είναι τυχαίο ότι χίλιοι Λαρισαίοι (και πλέον…) που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ έχουν  και στόχο να κερδίσουν τον πρώην.

Πόσο όμως έτοιμη είναι η ΑΕΛ γι΄ αυτό το παιχνίδι; Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, που αν κερδίσει σήμερα (ή ακόμα και αν αποσπάσει ισοπαλία) θα πάρει πολλούς… πόντους στην καρδιά των Λαρισαίων, για το σημερινό παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σολάνο (απουσίαζε δύο βδομάδες λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Περού), Μπένζα, Σερεμέτ (τραυματίες) αλλά και του Βέμπερ που σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ασθενή (κάποιες… «γλώσσες» λένε ότι ετοίμαζε δεξί μπακ όλη τη βδομάδα με πολλά πειράματα αφού χρησιμοποίησε Ααράμπ, Κυριακίδη και Κυριάκο). από την Παρασκευή το βράδυ.

Οσον αφορά στο σχήμα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι αυτό μάλλον θα αποτελείται από τους Κοτσόλη (στην κερκίδα θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της Ιταλικής Πάρμα, ομάδα της Β΄ κατηγορίας, για να τον δούνε), Κυριάκο ή Κυριακίδη, Νταμπίζα, Κώτσιο, Βενετίδη, Ιγγλέσιας, Σαρμιέντο, Φωτάκη, Πάρα, Ζουράφσκι, Κυριάκο ή Τσίγκα.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι: Μπουκουβάλας, Βλασόπουλος, Ααράμπ, Ρομπέρ, Φεράρι, Κατσιαρός, Βράνιτς. Το κλίμα στους «βυσσινί» είναι ιδιαίτερα καλό και βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες (με Πανσερραϊκό εκτός και ΟΦΗ εντός) αποζητώντας μία… τρίτη.

Η ΑΕΚ

Χωρίς τον Εντίνιο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Λάρισα σήμερα στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος, έχει μπει στη... μαύρη λίστα, λόγω της κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να τον αφήσει εκτός 18άδας. Θα απουσιάσουν επίσης ο τιμωρημένος Χουανφράν, ο Κυργιάκος που βρίσκεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Ενσαλίβα που έχει τράβηγμα στο δεξί προσαγωγό.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δώνης για τον αγώνα με την Λάρισα είναι οι Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κουτρουμάνος, Ράμος, Γεωργέας, Χετεμάι, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Πελετιέρι, Καφές, Λαγός, Σκόκο, Ζορμπάς, Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Μπερσή (Αρκαδίας) και Κ. Βλάχο (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ε. Κατσιδώνης του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass