ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΑΕΚ (17.00)

Νίκη για δύο λόγους θέλει η ΑΕΛ ΓΣ

ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2008 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:52
Αυτή τη νίκη την ήθελε, τη χρειαζόταν αλλά τελικά... δεν την πήρε η ΑΕΛ ΓΣ που έχασε από τον Κολοσσό Ρόδου στη Νεάπολη. Τώρα οι «βυσσινί» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κοιτάξουν μπροστά και μάλιστα με αισιοδοξία. Ναι μεν έχουν δύσκολο πρόγραμμα αλλά δεν θεωρείται τίποτα απίθανο. Επόμενος αντίπαλος είναι το Μαρούσι (στη συνέχεια ακολουθούν ο Πανιώνιος εκτός και τα Τρίκαλα εντός) στην Αθήνα και μια νίκη είναι μεν δύσκολη υπόθεση αλλά σε καμία των περιπτώσεων ακατόρθωτη.  Πέρα από τους αγώνες του πρωταθλήματος όμως οι «βυσσινί» έχουν να κοιτάξουν και τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Αύριο λοιπόν στις 17.00 η ΑΕΛ ΓΣ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ σε έναν αγώνα νοκ - άουτ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τη Β΄ φάση της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας μπορεί να έχει δηλώσει από την αρχή πως δεν είναι στόχος της ομάδας να κυνηγήσει κάτι στο Κύπελλο, ωστόσο έχει σημειώσει πως θα κυνηγήσει όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η ΑΕΛ ΓΣ θα κυνηγήσει τη νίκη που θα δώσει από τη μια ακόμα ένα καλό παιχνίδι (για να «δέσει» ακόμα πιο καλά η ομάδα) και από την άλλη ψυχολογική δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ
Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου εν τω μεταξύ θα εκδικαστεί στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση των Ζάρα και Λαμπρόπουλου. Η αγωνία στις τάξεις της ΑΕΛ ΓΣ είναι μεγάλη ωστόσο αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη (ειδικά στον δεύτερο) τότε η λαρισινή ομάδα θα κινηθεί αστραπιαία για την απόκτηση ενός παίκτη (πολύ πιθανό αυτός να είναι ο Λαρισαίος Νέστορας Κόμματος).
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...»
Ο Νίκος Παπανικολόπουλος ήταν ένας εκ των δύο παικτών που έχουν περάσει από την ΑΕΛ ΓΣ. Ο άλλος ήταν ο Τσέρανιτς αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η προσφορά του ενός με την προσφορά του άλλου. Ο Παπανικολόπουλος ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια την ομάδα και γι΄ αυτό στις δηλώσεις του λίγο μετά τη λήξη παρουσιάστηκε αρκετά μπερδεμένος. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αισθάνομαι λίγο περίεργα να είμαι εδώ χαρούμενος και η ΑΕΛ ΓΣ να έχει ηττηθεί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κανένα πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει από την 4η αγωνιστική. Καλή πορεία και στην ΑΕΛ».
Από την άλλη ο παίκτης της ΑΕΛ ΓΣ Δημήτρης Καραδολάμης τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω στη συνέχεια να τα πάμε καλύτερα».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass