ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Η πεντάδα περνά από την Κρήτη...

* ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2008 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
 Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος θα δώσει η ΑΕΛ την Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον πολυδιαφημισμένο φετινό Εργοτέλη (εξαιτίας της νίκης του την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με 3-2) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.Και το παιχνίδι είναι κρίσιμο γιατί θα είναι πιθανότατα «πιλότος» για τους στόχους των «βυσσινί» τη φετινή σεζόν. Με νίκη η ΑΕΛ βάζει πλώρη για πεντάδα (αλλά και με ισοπαλία) ενώ μία ήττα ίσως τη φέρει στη μέση της βαθμολογίας.Με επιτυχημένο αποτέλεσμα η ΑΕΛ θα μπορέσει για μια ακόμα φορά να πιστοποιήσει την πολύ καλή της αγωνιστική παρουσία στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου μέχρι τώρα δεν έχει χάσει από κανέναν αντίπαλο.
Το ευχάριστο είναι ότι η απόβαση στην... Κρήτη θα γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα μιας και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη πλην βέβαια των μόνιμα απόντων Μπένζα και Σερεμέτ. Στη σημερινή προπόνηση θα έχει στη διάθεσή του και τον Ρομπέρ που επέστρεψε από τη Γαλλία που πήγε για προσωπικούς λόγους.
¨Όσον αφορά στην εμφάνιση στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ουζουνίδης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε από έναν παίκτη της επιθετικής γραμμής να μαρκάρει λίγο περισσότερο (μιας και πιστεύει ότι έχει δυνατότητες) και από έναν μέσο να μην κάνει το κάτι παραπάνω όταν κατέχει την μπάλα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε πετυχημένο έργο).
Γενικά η ομάδα εκτός έδρας δείχνει να πρεσάρει πολύ καλά και να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την κόντρα επίθεση και είναι χαρακτηριστική μία φάση στο 28΄ (σουτ του Φωτάκη απέκρουσε ο Σηφάκης) που οι «βυσσινί» βγήκαν στην επίθεση με τρεις μπαλιές. Το μόνο που λείπει είναι εκτός έδρας το γκολ στις πολλές ευκαιρίες που κάνει η λαρισινή ομάδα αλλά στο παιχνίδι παίζουν και οι τερματοφύλακες... 
Για την πολύ καλή εκτός έδρας αμυντική λειτουργία απόδειξη είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ ενώ εντός έδρας έξι!. Και όταν μια ομάδα δέχεται τριπλάσια γκολ εντός απ’ ό,τι εκτός δείχνει ότι όταν αμύνεται τα καταφέρνει πολύ καλά.
Παράλληλα έχει ανέβει και το ηθικό των Λαρισαίων φιλάθλων μιας και βλέπουν ότι η ομάδα μπορεί και ξεπερνάει κάθε άτυχο αποτέλεσμα ενώ μπορεί να κοντράρει οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι η πίστη στην ομάδα φάνηκε και από την παρουσία χιλίων Λαρισαίων στη Θεσσαλονίκη παρά την ήττα από τον Πανθρακικό με 2-1 πριν μια βδομάδα στο Αλκαζάρ .
ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και θα επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα με πρωινή προπόνηση. Μάλιστα όλη τη βδομάδα οι προπονήσεις θα είναι πρωινές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass