Η ΑΕΛ ΓΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ (17.00)

Χωρίς να «καίγεται» κι όλας...

* ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2008 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
 Θα παίξει για τη νίκη μεν, χωρίς ιδιαίτερο άγχος δε... Ο λόγος για την ΑΕΛ ΓΣ που σήμερα το απόγευμα υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέαπολης (17.00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ως γνωστών ο πρωτεύων στόχος της ομάδας έγκειται στο πρωτάθλημα και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Το έργο από μόνο του είναι δύσκολο και είναι απολύτως λογικό να γίνει ακόμη δυσκολότερο αν αποφασιστεί να κυνηγήσει και μια διάκριση στο άλλο θεσμό.
Άλλωστε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «βυσσινί» ο προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε ξεκαθαρίσει πως τη διοργάνωση του κυπέλλου θα τη δει ως μια ευκαιρία για δυνατά παιχνίδια που θα προετοιμάσουν τους παίκτες του όσο γίνεται πιο καλά για το πρωτάθλημα.
ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...
ΑΕΛ ΓΣ και ΑΕΚ δεν βρίσκονται για πρώτη φορά φέτος. Πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 (πρεμιέρα τότε για την ΑΕΛ ΓΣ) οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν πάλι στο ίδιο γήπεδο. Τότε οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει και μάλιστα σε ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις που κρίθηκε στο τέλος.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Το ευχάριστο βέβαια είναι πως η λαρισινή ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα αγωνιστικό. Όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους και ο τελευταίος θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. Οι μόνοι που δεν θα μπορούν να παίξουν φυσικά είναι οι Ζάρας και Λαμπρόπουλος. Η τύχη αυτών των δύο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου. Τότε θα εκδικαστεί η υπόθεσή τους από το ΑΣΕΑΔ (έτσι ελπίζουν τουλάχιστον οι περισσότεροι) και υπάρχουν δύο τινά. Αν δικαιωθούν θα παραμείνουν στην ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ πράγμα που σημαίνει πως θα προκύψουν άλλες δύο λύσεις για τον «τίγρη». Αν δεν δικαιωθούν όμως τότε η λαρισινή ομάδα θα κινηθεί αστραπιαία για την απόκτηση άλλων παικτών καθώς ούτως ή άλλως χρειάζεται ενίσχυση.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ Η ΝΙΚΗ...»
Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ ΓΣ, Βαγγέλη Αλεξανδρή σχετικά με το βαθμό ενδιαφέροντος της λαρισινής ομάδας για τη νίκη - πρόκριση «Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε με το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πολύ δύσκολα με Μαρούσι και Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ διότι θα διεκδικήσουμε τη νίκη αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μας. Αυτά τα ματς μας δίνουν την ευκαιρία να δίνουμε παιχνίδια που μας βοηθούν για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Δεν έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο στον θεσμό, αλλά όσο μπορούμε θα παλεύουμε για το καλύτερο. Ευτυχώς δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα και περιμένουμε με αγωνία την απόφαση για Λαμπρόπουλο και Ζάρα την Πέμπτη έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα διότι μας λείπουν οι δύο παίκτες».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής για τη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών έχει ως εξής:
B΄ ΦΑΣΗ - 2η Αγωνιστική (4-5/11/2008)  
Σήμερα
35. Αμοιρίδη, 16:00, Ξάνθη-Ηλυσιακός: Φούφης-Γεωργιάδης-Παφίλης (Γκουρτζελίδης)  
36. Νεάπολης, 17:00, ΑΕΛ ΓΣ-ΑΕΚ: Τανατζής-Αναστόπουλος (Μαραμής)  
Αύριο Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου
33. Δ. Τόφαλος, 17:00, Ολυμπιάδα Πατρών-Τρίκαλα 2000: Παπαδημητρίου-Αφεντουλίδης-Σώμος (Μπώκου)  
34. Νεάπολης, 17:00, Ολύμπια -ΠΑΟΚ: Κουκουλεκίδης-Γκόντας-Μάνος (Χλωρός)  
3η αγωνιστική (12/11/2008)  
37. Νικητής 35-Νικητής 36     
38. Νικητής 33-Νικητής 34
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass