ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΑΤΗΣ

Ο Μπατίσ(τ) της... Λάρισας

* ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2008 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
 Μπορεί ο Μπατίστ να παίζει στον Παναθηναϊκό ωστόσο η Λάρισα και συγκεκριμένα η Ολύμπια έχει το δικό της «αστέρι» που ακούει στο όνομα Μπατής. Αν και τους χωρίζει ένα μόνο γράμμα στο επίθετό τους αυτό που τους ενώνει είναι η εκπληκτική απόδοση που έπιασαν στην τέταρτη αυτή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι την πρώτη θέση στην αντίστοιχη ψηφοφορία πήρε ο παίκτης του ΠΑΟ και με τρεις ψήφους λιγότερους βρέθηκε στη δεύτερη θέση ο Μάριος Μπατής της Ολύμπια. Ο γκαρντ της λαρισινής ομάδας οδήγησε την Ολύμπια στην «παρθενική» της νίκη (κόντρα στο Αιγάλεω) έχοντας εκπληκτικά στατιστικά στοιχεία που αξίζει φυσικά να τα δούμε. Συγκεκριμένα σημείωσε 20 πόντους με 8/9 βολές, 3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα. Πήρε τέσσερα ριμπάουντ αλλά μοίρασε και 2 ασίστ. Εν τέλει είχε ως δείκτη πολυτιμότητας 0,727 (κορυφαίος των «πορτοκαλί»). Από την άλλη ο πρώτος Μπατίστ είχε πολύ μεγαλύτερο δείκτη TENDEX (1,232) με τους ίδιους (20) πόντους (4/4 βολές, 8/10 δίποντα) και 5 ριμπάουντ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1. Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός)     45
2. Μάριος Μπατής (Ολύμπια)          42
3. Στίβεν Σμιθ (Κολοσσός)   38
4. Νίκολα Πέκοβιτς (Παναθηναϊκός)            16
5. Περικλής Δορκοφίκης (ΑΕΚ)       14
6. Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός) 8
7. Σον Μάρσαλ (Αρης)         5
8. Νίκος Παπανικολόπουλος (Κολοσσός) 3
9. Σάββας Ηλιάδης (Αρης)   3
10. Τάρμο Κίκερπιλ (ΑΕΚ)   3
11. Τζος Τσίλντρες (Ολυμπιακός)   2
12. Γιούριτσα Γκόλεματς (Πανελλήνιος)      1
ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Εν τω μεταξύ η νίκη επί του Αιγάλεω έχει φέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της Ολύμπια και το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο ενόψει μάλιστα και του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης. Οι «πορτοκαλί» φυσικά και θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους δώσει και την απευθείας πρόκριση καθώς είναι ένας θεσμός που τους ενδιαφέρει. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα και εκτός απροόπτου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΛΑΟΜΕΡΟΒΙΤΣ
Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα το μεσημέρι ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον προσεχή αντίπαλο της Ολύμπια, ΠΑΟΚ. Ο Μουλαομέροβιτς που είχε συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ και με ιδιαίτερη επιτυχία για δύο σεζόν (2003-05), αναμένεται στην Αθήνα στις 14.00 το μεσημέρι και εφόσον επέλθει συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο Κροάτης καλαθοσφαιριστής θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα. Φυσικά γίνεται αντιληπτό πως σε καμία περίπτωση δεν προλαβαίνει το ματς με την Ολύμπια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass