ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 1 ΚΑΙ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 7ο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών υγρού στίβου

Δημοσίευση: 04 Νοε 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:54
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο πανελλήνιο συνέδριο προπονητών υγρού στίβου, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Συγχρονισμένης Κολύμβησης και Καταδύσεων (Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Σ.Κ.Κ.) και διεξήχθη στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο του δήμου Λαρισαίων. Το παρακολούθησαν περίπου 150 εγγεγραμμένοι σύνεδροι από κάθε άκρη της Ελλάδας καθώς και πλήθος προσκεκλημένων από διάφορους φορείς της πόλης. Ο αριθμός των συνέδρων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήταν ο μεγαλύτερος από τα επτά συνολικά συνέδρια που έγιναν μέχρι τώρα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως π.χ. στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.Το συνέδριο αυτό διοργανώθηκε στη Λάρισα με σκοπό να φέρει τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας πιο κοντά στους προπονητές της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα και φιλοξένησε σαν ομιλητές κάποια από τα πιο διακεκριμένα επιστημονικά ονόματα στο χώρο της κολύμβησης, τόσο από το εξωτερικό όπως πχ τον εργοφυσιολόγο της εθνικής ομάδας κολύμβησης της Αγγλίας κ. Peyrebroune Mike και τον προπονητή του Γάλλου ολυμπιονίκη στο πρόσθιο Hugues Duboscq, κ. Παπαροδόπουλο Χρήστο, αλλά και πανεπιστημιακούς καθηγητές από όλη την Ελλάδα, όπως τον καθηγητή Βιοκινητικής και πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης κ. Κόλλια Ηρακλή και πολλούς άλλους καθηγητές από τα πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσ/νικής, και Κομοτηνής. Ιδιαίτερη σημασία είχαν για τη Λάρισα όμως και οι πιο «κοντινοί ομιλητές» όπως ο καθηγητής του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κουρέτας Δημήτρης, και ο επίκουρος καθηγητής βιοχημείας της άσκησης στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κ. Τζαμούρτας Θανάσης, γιατί εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές τους παρουσιάσεις, ιδιαίτερη εντύπωση και ευχαρίστηση προκάλεσε η πρόσκλησή τους μέσω του ΣΕΠΚΥΣΚΚ, προς τους συνάδελφους προπονητές της Λάρισας, να έρθουν πιο κοντά στα εργαστήρια και τις επιστημονικές ομάδες που οι ίδιοι διευθύνουν στα πανεπιστήμιά τους για να συνεργαστούν, αλλά και η πρότασή τους για τη συνδιοργάνωση μαζί με το ΣΕΠΚΥΣΚΚ σεμιναρίων επιμόρφωσης των προπονητών σε τοπικό επίπεδο.
Στο συνέδριο συμμετείχε και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των τεχνικών συμβούλων της, η οποία μάλιστα πραγματοποίησε και μία παρουσίαση της πορείας της ελληνικής κολύμβησης, με εισηγητή τον Γ. Γραμματέα της κ. Σαρακατσάνη. Τέλος ο Σύνδεσμος προπονητών υγρού στίβου, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους φορείς αλλά και τα μεμονωμένα άτομα που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Επίσης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του συνεδρίου, δηλαδή τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Τυρνάβου και προσωπικά τους πρόεδρους τους αντίστοιχα, κ. Οικονόμου Γιάννη και κ. Πατσίκα Κώστα, το «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο και προσωπικά την κα Οικονόμου Βάσω για την παραχώρηση αφιλοκερδώς της αίθουσας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου. Τους χορηγούς που συνέβαλαν οικονομικά και ηθικά και ήταν ο τοπικός κολυμβητικός σύλλογος «Λαρισαϊκός-Τιτάνες» και τα εκπαιδευτήρια «Νέα γενιά Ζυρίδη» της Αθήνας. Την οινοποιία Τυρνάβου για την ευγενική προσφορά αναμνηστικών κρασιών προς τους συνέδρους και τους ομιλητές. Τέλος, ευχαριστεί προσωπικά τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και αντιπρόεδρο του συνδέσμου , καθηγητή φυσικής Αγωγής-προπονητή κολύμβησης κ. Σουρμενίδη Κων/νο που ανέλαβε το βάρος της διοργάνωσης, αλλά και τους κ.Πατσίκα Κων/νο καθηγητή φυσικής αγωγής των ΤΑΔ, κ. Γιαννούλα Ιωάννη Καθηγητή φυσικής αγωγής των ΤΑΔ και κ.Σταύρου Βασίλη καθηγητή φυσικής αγωγής–προπονητή κολύμβησης, για την προσωπική εργασία που προσέφεραν αφιλοκερδώς για τη διοργάνωση του συνεδρίου, καθώς και τον προϊστάμενο του γραφείου φυσικής αγωγής ν. Λάρισας, κ. Κούργια Βασίλη τόσο για την υποστήριξη που παρείχε όσο και για την παρουσία του στο συνέδριο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass