ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Επιβαρυντικές οι εκθέσεις και για τους δύο

* ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ;» * ΣΤΙΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΕΑΚ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2008 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:57
 Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, στάλθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και στην Εισαγγελία Λάρισας οι εκθέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, αλλά και της ΔΕΑΒ για τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟ.
Στις εκθέσεις αναφέρεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν οπαδοί τού Παναθηναϊκού, με εκτόξευση φωτοβολίδων και ρίψη βεγγαλικών, που ανταπέδωσαν οι Λαρισαίοι.
Επίσης, αναφέρεται ότι οι οπαδοί τού ΠΑΟ στο ξεκίνημα των επεισοδίων κινήθηκαν εναντίον των οπαδών της ΑΕΛ και έριξαν πλαστικά καθίσματα, ενώ στις εκθέσεις αναφέρεται και η είσοδος των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Γίνεται αναφορά και στο καμένο αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ, καθώς και σε τρία ιδιωτικά αυτοκίνητα που έσπασαν, όπως επίσης και σε δύο καταστήματα.
Οι δύο ομάδες με όλες αυτές τις εκθέσεις θα κληθούν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή και θα τιμωρηθούν με υψηλό χρηματικό πρόστιμο. Επίσης, πληροφορίες θέλουν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας να προσανατολίζεται να μην συναινέσει ξανά για να δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς των φιλοξενουμένων ομάδων στο Αλκαζάρ.
ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ
Στις 15.000 ευρώ περίπου ανέρχονται οι ζημιές που έγιναν στο εθνικό στάδιο Αλκαζάρ (σήμερα αναμένεται να πιστοποιηθεί η καταγραφή τους και από τους εκπροσώπους της ΑΕΛ και του ΠΑΟ), οι περισσότερες βέβαια στην πλευρά που καθόταν οι οπαδοί τών φιλοξενουμένων. Μάλιστα, λόγω της οικονομικής στενότητας των καιρών, οι ζημιές (αν δεν πληρωθούν από τα σωματεία άμεσα), θα κάνουν αρκετό καιρό να αποκατασταθούν, ειδικά αυτές που αφορούν στα κιγκλιδώματα των φιλοξενουμένων.
Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τα επεισόδια που συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟ (1-1), απασχόλησαν τη διοίκηση της Σούπερ Λίγκα, και κορυφαία στελέχη έθεταν το ερώτημα γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση δεν έκανε καμία σύλληψη.
Μάλιστα, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, η ηγεσία της Σούπερ Λίγκα ζήτησε συνάντηση με το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, η ΑΕΛ στο παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή στην Τούμπα (7 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, θα αγωνισθεί χωρίς δύο παίκτες. Συγκεκριμένα, τον Φωτάκη, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι, και του Κυριάκου, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής.
Επίσης, ο Κοτσόλης έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Υπενθυμίζεται ότι δεν θα αγωνιστούν και οι... μόνιμοι τραυματίες Μπένζα, Σερεμέτ.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό, ενώ στη σημερινή προπόνηση ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λαμπρόπουλο και τον Μπουκουβάλα, που έχουν υποχρεώσεις στην Εθνική Ελπίδων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass