ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΥΟ ΞΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Λεμάν και Πάρμα για Κοτσόλη!

* ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2008 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Στέφανου Κοτσόλη σε συνδυασμό με το γεγονός  ότι το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί» τελειώνει το 2009 τον έχουν φέρει στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο ξένων ομάδων και σύμφωνα με πληροφορίες αυτές είναι η γαλλική Λεμάν και η ιταλική Πάρμα. Τι απαντάει όμως ο διεθνής ποδοσφαιριστής της λαρισινής ομάδας; «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ΑΕΛ και μ΄ ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. Όταν τελειώσει το συμβόλαιο τότε θα μιλήσω πρώτα με την ΑΕΛ που δεν έχω κανένα παράπονο και μετά με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο».
Ο Κοτσόλης που έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού  στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1) καθώς από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν τραυματίας (τράβηγμα στο δικέφαλο) για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δίστασε να κάνει και μία… «επίθεση» σε αρκετά ΜΜΕ που υποστήριξαν ότι ο Παναθηναϊκός ήταν άσχημος για 60΄και μετά βελτιώθηκε. Είπε: «Διαφωνώ μ΄ όσους λένε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν άσχημος για 60΄, το ορθό είναι να πούνε ή να γράψουν ότι η ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλά για 60΄ και ήταν αυτή που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να μην έχει καλή απόδοση».
Οσο για τους στόχους της ΑΕΛ ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» λέει: «Η πορεία της ομάδας δεν είναι ούτε καλή, ούτε άσχημη. Αυτή τη στιγμή είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση και τέσσερις πάνω από την ομάδα που υποβιβάζεται. Νομίζω ότι η ομάδα που θέλει να πετύχει τους στόχους της χρειάζεται να έχει σταθερότητα στην απόδοσή της και να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτά τα δύο είναι τα βασικά στοιχεία για να πάει μία ομάδα καλά».
Ο 29χρονος τερματοφύλακας που έχει 87 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα (79 με την ΑΕΛ και 8 με τον Παναθηναϊκό) είναι αμφίβολο αν θ΄ αγωνισθεί στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Χθες δεν προπονήθηκε ενώ αν συμβεί το ίδιο και σήμερα τότε δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τους τιμωρημένους Φωτάκη, Κυριάκο, τους τραυματίες Σερεμέτ, Μπένζα ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κυριακίδη που έχει οσφυαλγία.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ουζουνίδης στο παιχνίδι της Τούμπας θα κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζουμε αν θα χρησιμοποιήσει τον πολυδιαφημισμένο Λοράν Ρομπέρ ή θα δώσει ευκαιρία σε κάποιον από τους νεαρούς που έχει η ομάδα όπως ο Λαμπρόπουλος ή ο Βλασόπουλος. Εκτός αν οι αλλαγές προσώπων φέρουν και αλλαγή τακτικής δηλαδή το 4-3-3 που παίζει μέχρι τώρα ο προπονητής της ΑΕΛ γίνει 4-4-2 που είχε δοκιμάσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Τα πλάνα του θα φανούν στην προπόνηση της Πέμπτης αλλά και της Παρασκευής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass