ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (17.00)

Με στόχο την «τετράδα» η Ολύμπια

ΕΚΤΟΣ Ο ΣΙΓΚΟΥΝΑΣ - ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΚΙΝΓΚ, ΑΡΙΓΚΜΠΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2008 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Με σκοπό να καταφέρει ότι δεν έχει κατορθώσει έως τώρα καμία λαρισινή ομάδα αγωνίζεται σήμερα η Ολύμπια. Κόντρα στο Μαρούσι θα προσπαθήσει να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τους «πορτοκαλί». Το αντίθετο μάλιστα.
Η Ολύμπια που έχασε από το Μαρούσι πριν από μερικές ημέρες στη Λάρισα για το πρωτάθλημα καλείται να το ξανααντιμετωπίσει σήμερα και μάλιστα με αρκετά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην πάρει στην αποστολή τον Αλέξανδρο Σιγκούνα καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ενώ αμφίβολοι είναι και οι Στέφαν Αριγκμπάμπου (γόνατο), Μάικ Κινγκ (διάστρεμμα). Το πρωτάθλημα βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το Κύπελλο. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις στον αθλητισμό και οι άνθρωποι της Ολύμπια ελπίζουν το ίδιο και για τη σημερινή αναμέτρηση.
ΠΗΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Παίκτης του Αμαρουσίου είναι από χθες το πρωί ο Γιώργος Διαμαντόπουλος . Ο 28χρονος διεθνής γκαρντ επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον Νικολάι Πάντιους. Εν τω μεταξύ ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος , μιλώντας στους παίκτες του για το ματς με την Ολύμπια, τόνισε ότι «το παιχνίδι αυτό είναι ολότελα διαφορετικό, από εκείνο του πρωταθλήματος και ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ένας σημαντικός στόχος και χρειάζεται συγκέντρωση για να τον πετύχουμε». Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κορυφώνεται από σήμερα το ενδιαφέρον στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης. Οι τέσσερις αγώνες είναι νοκ-άουτ, όπως θα είναι και οι ημιτελικοί φέτος. Τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης συναντήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Α1, κάτι που σημαίνει πως οι προπονητές γνωρίζουν καλά τους αντιπάλους τους.
Άρης και Πανιώνιος θα παίξουν στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα, καθώς ο Άρης είναι τιμωρημένος λόγω επεισοδίων μερίδας των οπαδών του στο φάιναλ φορ του 2003 στη Λάρισα. Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά φέτος.
Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης (Γ΄) του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών 2008-09 έχει ως εξής:
ΣΕΦ, 17:00: Ολυμπιακός-ΑΕΚ, (ΕΤ-1) Γκόντας-Πηλοϊδης-Ταβουλαρέας (Μπησιώτης)
Αγ. Θωμά, 17:00: Μαρούσι-Ολύμπια, Βορεάδης-Μουζάκης-Καλδίρης (Αλιφραγκής)
Νεάπολης Λάρ.: 19:00, Άρης-Πανιώνιος (ΕΤ-1) Πιτσίλκας-Ζαβλανός-Μπήτης (Γκανάτσιος)
ΟΑΚΑ, 21:00: Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος, (ΕΤ-1) Μαστραφτσής-Αναστόπουλος-Σταματόπουλος (Σωτηριάδης)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass