ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Σκέψεις για...μεσημεριανό αγώνα

* ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Δημοσίευση: 19 Νοε 2008 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Η διεξαγωγή του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού –ΑΕΚ στις 2 μ.μ. και η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου (σε συνδυασμό με την πολύ καλή τηλεθέαση) άρεσε ως ιδέα στους ανθρώπους της ΑΕΛ ΓΣ και σκέφτονται και αυτοί τη διεξαγωγή ενός αγώνα στις 12 το μεσημέρι (πολύ πιθανόν να κάνουν πρόταση στον Άρη).
Στόχος με την αλλαγή αυτή είναι η προσέλευση της οικογένειας στο γήπεδο και να μιμηθούν τους Ισπανούς που έχουν καθιερώσει κάθε αγωνιστική ένα συγκεκριμένο παιχνίδι αυτή την ώρα. Προς το παρόν αυτό είναι σκέψη και για την υλοποίηση θα πρέπει να συναινέσει το διαγωνιζόμενο σωματείο και το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της λαρισινής ομάδας.
Στο μεταξύ όλοι στο «βυσσινί» στρατόπεδο κινούνται στους ρυθμούς του κρίσιμου παιχνιδιού με τα Τρίκαλα 2000 όπου η νίκη είναι απαραίτητη για την παραμονή της ομάδας και με τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή να προβληματίζεται πλέον για ποιους παίκτες θα αφήνει εκτός δωδεκάδας.
Ο ίδιος όπως πάντα μίλησε τη «γλώσσα τη αλήθειας» στους παίκτες του και τους είπε ότι κριτήριο για τη συμμετοχή στους αγώνες θα είναι η παρουσία στην προπόνηση αλλά και ο τρόπος που αγωνίζονται τα Τρίκαλα 2000.
Όσον αφορά τον αντίπαλο της Κυριακής (4.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης) τόνισε ότι πρέπει να είναι όλοι προσεχτικοί μια και γειτονική ομάδα μπορεί να έχει πέντε ήττες αλλά έχει δείξει πολύ καλή εικόνα και τους θύμισε πόσο δύσκολα κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που γνωρίζουν οι περισσότεροι παίκτες της αντιπάλου (μια και φόρεσαν τη φανέλα του ΓΣΛ, της ΑΕΛ ΓΣ αλλά και της Ολύμπια) η Ολύμπια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είπε χαρακτηριστικά: « Για μας δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.»
 Ο νεαρός σέντερ της ομάδας, Παναγιώτης Καραβανάς, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ μετά την καλή εμφάνιση με τον Πανιώνιο: «Παρουσιάσαμε μια βελτιωμένη εικόνα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αν ήμασταν όλοι μαζί από την αρχή, αν δηλαδή δεν είχε παρουσιαστεί αυτή η καθυστέρηση με το θέμα των Λαμπρόπουλου και Ζάρα, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για μας τώρα. Φαίνεται και από τις προπονήσεις ότι πάμε καλύτερα τώρα και, αν συνεχίσουμε την καλή και μεθοδική δουλειά, θα καταφέρουμε να έχουμε διάρκεια 40 λεπτών και όχι μόνο 35΄, όπως είχαμε στο ματς με τον Πανιώνιο».
 Ο Καραβανάς σχετικά με το επόμενο ματς με τα Τρίκαλα, την Κυριακή, σημειώνει: «Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι πολύ κρίσιμο, από τα πιο καθοριστικά, και πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία. Αν έχουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχουμε πολλές ελπίδες. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι, αν παίζουμε καλά στην άμυνα, λειτουργεί εξίσου καλά και η επίθεση, οπότε, αν το καταφέρουμε όλο αυτό, τότε θα πάρουμε τη νίκη».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass