ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΠΑΟΚ (2-2)

Θέαμα και… γκολ υπό βροχή

Δημοσίευση: 19 Νοε 2008 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Θέαμα και γκολ από τους Παλαίμαχους της Ελασσόνας και του ΠΑΟΚ, στη φιλική τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Ελασσόνας.
Λόγω του κακού καιρού(ψιλόβρεχε στη διάρκεια του αγώνα), αλλά και της καθυστέρησης άφιξης της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ελασσόνα, τα δυο ημίχρονα περιορίστηκαν στα 25΄. Οι παλιές δόξες της Ελασσόνας και του ιστορικού ΠΑΟΚ, φρόντισαν να παίξουν καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και να «ξεδιπλώσουν» αρετές, σαν παλιά, δείχνοντας στους αρκετούς φιλάθλους που παρακολούθησαν τη φιλική αναμέτρηση πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η τέχνη του καλού «μπαλαδόρου» δεν ξεχνιέται.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι προηγήθηκαν οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αλεξούλη (0-1), ισοφάρισαν οι Παλαίμαχοι της Ελασσόνας με τον Χρήστο Γκάτα (1-1), ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με το Στιψιανό (1-2) και η Ελασσόνα ισοφάρισε και πάλι με τον Σπύρο Μούτσιο (2-2).
Πριν τον αγώνα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Ελασσόνας (με τους εκπροσώπους του κ. Τάξο και Γιώτσα) τίμησε τις δυο ομάδες με αναμνηστικές πλακέτες.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Βαλιώτης, Τζιόλας, Προβίδας.
Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω παίκτες:    
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Χουρίδης): Αργυρόπουλος, Σδάνης, Μάνος, Ζυγούρης, Νάτσιος, Κοντογιάννης, Γκάτας, Βίτκος, Ζυγογεώργος, Θώμας, Μούτσιος, Γελαδάρης, Γαβριήλ, Γκαδρής, Νταρής, Καζάκης, Δριστέλλας, Ράπτης, Τσότσας, Κουρδής.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ (Μιχάλης Μπέλλης): Σαββουλίδης, Τσουρέλας, Παπαχριστούδης, Καλλιφούλης, Παντελίδης, Στιψιανός, Αλεξούλης, Ορφανός, Καπουσούζης, Καπετανόπουλος, Κιουρτσελίδης, Αναστασάκης, Μαρόκος.
Να σημειωθεί ότι την ομάδα του ΠΑΟΚ συνόδεψαν στην Ελασσόνα η παλιά «δόξα» του ΠΑΟΚ κ. Κούλης Αποστολίδης, και οι κ.κ. Μυλωνάς, Τσίντογλου, Βασιλειάδης, Λευκαδίτης(γιατρός), Παρούτσογλου, Μόκας (δικηγόρος) και ο Λάζαρος (…ιστορικός της ομάδας).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass