ΕΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Κυριακίδη στην Α.Ε.Λ.

* ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2008 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Το πρόβλημα με την οσφυαλγία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Ηλία Κυριακίδη, που χθες πάντως ήταν καλύτερα και στη σημερινή πρωινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι διαθέσιμος για τον Κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.
Όσον αφορά στο Στέφανο Κοτσόλη που ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αναμένεται από σήμερα να μπει κανονικά και να αγωνιστεί στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Κατά τα άλλα, ο τεχνικός των «βυσσινί» αναζητεί και τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων Κυριάκου και Φωτάκη.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου - ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ- σήμερα στις 13:15, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Θα προηγηθεί στις 11 το πρωί προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Στο γήπεδο που έχει πανηγυρίσει την πρώτη (και μέχρι στιγμής) μοναδική εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα θα δώσει η ΑΕΛ τη μάχη της για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κληρωτίδα της ΕΠΟ έβγαλε αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στη φάση των «16» της διοργάνωσης, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις Σέρρες στις 14 ή 21 Ιανουαρίου (εκκρεμεί ο ορισμός από την Ομοσπονδία).
Στην 5η φάση της διοργάνωσης, οι αγώνες είναι απλοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκειά τους, διεξάγεται αγώνας-ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενούμενου. Στο ενδεχόμενο ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ και στον αγώνα ρεβάνς, η πρόκριση κρίνεται κατόπιν παράτασης και, αν χρειαστεί, πέναλτι.
Αναλυτικά, τα ζευγάρια των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος: Εργοτέλης-SKODA Ξάνθη, Βέροια-Πανιώνιος, Πανθρακικός-Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός-Α.Ε.Λ., ΠΑΟΚ-Άρης, ΟΦΗ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής.
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «Πρόκριση στις Σέρρες»
Σχολιάζοντας την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που έφερε την ΑΕΛ αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό στη φάση των «16» ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα, της ΠΑΕ: «Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και δυσκολότερη. Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε γιατί μέσα στους επόμενους δύο μήνες μπορούν να αλλάξουν πολλά από τα αγωνιστικά δεδομένα που ισχύουν σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι, όταν έρθει η ώρα του αγώνα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε το στόχο μας, την πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς να σκεφτόμαστε εξ αρχής ότι υπάρχει η ρεβάνς στην περίπτωση της ισοπαλίας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass