Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΧΑΛΑΡΑ

Θετικά τα μηνύματα για Κινγκ

* ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2008 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:58
Η φετινή παρουσία της Ολύμπια στο κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε στην προημιτελική φάση μετά την ήττα από το Μαρούσι στον πόντο που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους «πορτοκαλί». Η εξέλιξη του αγώνα με το Μαρούσι και ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας οπωσδήποτε στενοχώρησε τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας ωστόσο η βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η Ολύμπια έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη.
Άλλωστε τα βλέμματα των «πορτοκαλί» στρέφονται εκ πρώτης στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Χθες οι παίκτες της Ολύμπια προπονήθηκαν χαλαρά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Μάικ Κινγκ να δείχνει σημάδια βελτίωσης αναφορικά με το διάστρεμμα που υπέστη και το οποίο δεν τον επέτρεψε να αγωνιστεί στο κύπελλο με το Μαρούσι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πιθανότητες του Μάικ Κινγκ να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολλές σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα ο οποίος θα απουσιάσει από ένα ακόμα παιχνίδι της Ολύμπια καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό διάστημα.
«ΤΕΛΟΣ» Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ
Οι προ δεκαημέρου τοποθετήσεις περί διατήρησης στον ΠΑΟΚ των δεδομένων ως έχουν, δίχως αλλαγές στο τεχνικό και διοικητικό κομμάτι ανατράπηκαν καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μαζί αποχωρεί και ο Μπουντούρης, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει σε κάτι που όπως δήλωσε δεν το πιστεύει.
Χθες το βράδυ αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καλαφατάκης, προκειμένου να συζητήσει με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Δρόσο τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συνεργασίας. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να «κλείσει» και τυπικά η συμφωνία.
Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πήγαν στο κλειστό της Πυλαίας κι έγραψαν διάφορα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους του γηπέδου, με τα οποία ζητούσαν επιτακτικά την απομάκρυνση τόσο του Πεδουλάκη όσο και του Μπουντούρη. Βέβαια άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν χθες το πρωί να τα σβήσουν όμως αυτά είχαν γίνει ήδη γνωστά σε αρκετό κόσμο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass