Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Κακώς δεν πήρε αδειοδότηση η ΑΕΛ!

* «Με κατηγορούν αυτοί που μετακινούνταν με ταξί…» * Είκοσι μέρες νοκ - άουτ ο Δημήτρης Καπός

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 10:50

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το πιο ιδιόρρυθμο παιχνίδι της φετινής σεζόν θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο(7 μ.μ.) η ΑΕΛ στην Πάτρα με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας και λέμε ιδιόρρυθμο γιατί ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ (μέσω της εταιρίας «Ανίκητο Άλογο») Αλέξης Κούγιας ήταν πρώην ιδιοκτήτης της πατρινής ΠΑΕ ενώ παίζουν στη λαρισινή ομάδα φέτος αρκετοί πρώην παίκτες της Παναχαϊκής (Χρήστος Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος Νίκος, Ουρτάδο Πολ, Μαρουκάκης Ματθαίος, Μπουντόπουλος Γιώργος, Πάτο Ουσμάν, Μασούρας Γιάννης, Λαμπρόπουλος Ανδρέας, Χοτζάλι Γκέρτιν).

Αλλά και πολλοί πρώην της ΑΕΛ παίζουν στην πατρινή ομάδα… Αθανασόπουλος Χρήστος, Κοντοδήμος Δημήτρης, Πινδώνης Θανάσης, Περίκο, Χατζής Κώστας, Σιατραβάνης Σάββας.

Όσο για το κλίμα που θα συναντήσει η ΑΕΛ στην Πάτρα αρκεί η ανακοίνωση των “Nortenos”, σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Ο κοντορεβιθούλης, αυτός ο γίγαντας σε έκδοση μινιόν, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Στην πόλη, που ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εναντίον της ομάδας που κατέστρεφε συστηματικά, επί 7 χρόνια. Ο εγκληματίας πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Αυτός που χρέωσε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ με 2 εκατ. ευρώ. Αυτός που εσένα, αγνέ φίλαθλε, σε έκανε να ντρέπεσαι για την ομάδα που αγάπησες και υποστήριζες με πάθος, τόσα χρόνια. Αυτός που κατάντησε την ομάδα περιοδεύων θίασο. Αυτός που, επί 7 χρόνια, συνωμοσιολογουσε μόνος του εναντίον του εαυτού του, γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολιόταν μαζί του. Αυτός που σου κατέστρεψε τις Κυριακές μας, επιστρέφει. Οι Πατρινοί δεν ξεχνούν, ποτέ!!!! Ας του δώσουμε την απάντησή μας, όλοι μαζί, το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό. Αφήνουμε πίκρες και σκεπτικισμούς στην άκρη και πάμε όλοι γήπεδο, να αποδείξουμε την αγάπη μας για το κοκκινόμαυρο χρώμα και ποιος είναι ο πραγματικός λαός της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Αυτοί, που χωρίς υστεροβουλία αλλά αγνά αγαπούν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και ξαπόστειλαν τον απόλυτο καταστροφέα, μακριά της, θα είναι στις κερκίδες και θα τραγουδούν για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ… ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ…».

Η απάντηση του κ.Κούγια άμεση με χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» : «Δεν απαντώ ποτέ σε ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά ας μου πει κάποιος ποια είναι η διεύθυνση του συνδέσμου και το καταστατικό αυτού. Ας μου δείξουν κάποιον… Θυμάμαι τέσσερα άτομα που είχαν φτιάξει ένα πανό που μετακινούνταν με ταξί στα παιχνίδια της ομάδας…

Η Πάτρα γνωρίζει ποιος είναι αυτός που επί επτά χρόνια πλήρωνε τα χρέη ανέβασε την ομάδα από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική χωρίς να έχει καμία βοήθεια από πουθενά, χωρίς καμία πινακίδα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς ούτε ένα ευρώ από τον κόσμο, Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Β' Εθνική δύο φορές έπαιξε στα πλέι οφ και λόγω των γνωστών διαδικασιών όπως αποφάνθηκαν και τα δικαιοδοτικά όργανα έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκα από τον Πλατανιά. Κάθε μέρα είμαι στην Πάτρα για δύο σοβαρές δικαστικές υποθέσεις και στο δρόμο όλοι με χαιρετάνε και συγκρίνουν την Παναχαϊκή πώς ήταν με μένα και πως είναι τώρα.

Θα είμαι στο γήπεδο όχι με τους φίλους μου στην Πάτρα που επί χρόνια είχα καθιερώσει αλλά μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας για να απολαύσουμε την ομάδα που κάναμε φέτος».

Μια και μιλήσαμε με τον κ.Κούγια τον ρωτήσαμε και για το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και μας εξέπληξε λέγοντας: «Η ΑΕΛ κακώς δεν πήρε αδειοδότηση από πέρυσι ανεξαρτήτως τι θα κάνουν Πηλαδάκης και ερασιτεχνική ΑΕΛ Πιστεύω ότι θα παίξουμε κανονικά στη Σούπερ Λίγκα αλλά και θα έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο εφόσον ο προπονητής μας πε ότι χρειάζεται παίκτες. Θεωρώ όμως τον Κουτσιανικούλη μια μεταγραφή αλλά και τον Λαμπρόπουλο που σύντομα θα δώσει την ποιότητα που έχει και στην ομάδα της ΑΕΛ».

Τέλος ο κ. Κούγιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πηλαδάκη για το θέμα της αδειοδότησης καθώς ο τελευταίος αναρρώνει από εγχείριση (χθες έβγαλε τα ράμματα) που έκανε πριν λίγες μέρες.

ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ

Είκοσι μέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μείνει ο Δημήτρης Καπός (φωτ.) και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας και από τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη. Επίσης στη διάθεση του τεχνικού Ράτκτο Ντόστανιτς για το παιχνίδι της Πάτρας δεν θα είναι και ο Χοτζάλι με τον Ροβίθη (θα προφυλαχθεί προληπτικά). Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή και σήμερα θα γίνει προπόνηση το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass