ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΥΣΠΕ ΑΠ. ΚΑΛΕΜΑΣ

«Είμαι δάσκαλος της τάξης»

Παραιτήθηκε ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας, κ. Απόστολος

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:35

Καλέμας, τηρώντας, όπως ανακοινώνει, την υπόσχεσή του «για εναλλαγή θέσεων εξουσίας» και υποστηρίζει τα εξής: «Τηρώντας τη δέσμευση που είχα αναλάβει, αμέσως μετά την εκλογή μου, σας ενημερώνω πως παραιτήθηκα από τη θέση του αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας. Όπως είχα αναφέρει και στο ευχαριστήριο μετά την εκλογή μου, είμαι δάσκαλος της τάξης και όχι επαγγελματίας συνδικαλιστής. Πιστός στις θέσεις μου και στις θέσεις της παράταξής μου, για εναλλαγή προσώπων στις θέσεις εξουσίας, παραδίδω τη θέση στον αναπληρωτή μου Πουλαράκη Γιάννη και του εύχομαι καλή δύναμη και καλή θητεία.

Στο διάστημα που ήμουν αιρετός έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να προασπίσω τα δικαιώματα των συναδέλφων. Κατήγγειλα παραλείψεις ή αδικίες που έπεσαν στην αντίληψή μου, ενημέρωνα τους συναδέλφους για τις αποφάσεις που παίρνονταν στο συμβούλιο και τέλος ως μέλος του Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, λειτούργησα με γνώμονα την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία.

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να δρούμε όλοι ενωμένοι προασπίζοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης, χωρίς να υπηρετούμε κομματικά συμφέροντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass