ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αιτήσεις εκπαιδευτικών για την ενισχυτική διδασκαλία

* Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2016 1:28

 

Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων διδασκόντων στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2015-2016, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας, η οποία αποτελεί άξονα της Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης στο Γυμνάσιο.

Οι υποψήφιοι ΠΕ02 (Φιλόλογοι), ΠΕ03 (Μαθηματικοί), ΠΕ04.01 (Φυσικοί) και ΠΕ04.02 (Χημικοί), που επιθυμούν να απασχοληθούν στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2015-2016 και βρίσκονται ήδη εγγεγραμμένοι στους Ενιαίους Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας έτους 2015-2016, θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, στη Διευθύνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας από σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και τις ώρες 08:00 έως 14.00.

Οι πίνακες αναπληρωτών για τις παραπάνω ειδικότητες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (dide.lar.sch.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι είναι δυνατόν να υποβάλουν αίτηση σε μία μόνο Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) της επιλογής τους. Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι οι οποίοι, τυχόν, υποβάλλουν αιτήσεις σε περισσότερες από μία Δ.Δ.Ε. θα τεθούν εκτός προγράμματος.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, Καλλιθέας 11, στον 2ο όροφο, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση. Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους ενδιαφερόμενους στα αναφερόμενα της αίτησης εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με τον πίνακα που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο αριθμός των εκπαιδευτικών ανά ειδικότητα είναι: 21 μαθηματικοί, 19 φιλόλογοι, 12 φυσικοί και 4 χημικοί.

Αντίστοιχα τα Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (ΣΚΕΔ) είναι τα εξής:

2ο, 3ο, 4ο, 7ο, 10ο, 12ο, 13ο και 15ο Γυμνάσια Λάρισας. 1ο Γυμνάσιο Ελασσόνας, 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, 10 Γυμνάσιο Φαρσάλων και τα Γυμνάσια Αγιάς, Αμπελώνα, Αρμενίου, Βερδικούσιας, Γιάννουλης, Δομένικου, Καλλιθέας, Κοιλάδας, Κρανιάς, Λιβαδίου, Μακρυχωρίου, Νίκαιας, Πλατυκάμπου, Συκουρίου, Τσαριτσάνης και Φαλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass