ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Απεργούν οι δάσκαλοι

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2016 7:48 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαϊ 2016 7:59

 

Τη συμμετοχή τους στην απεργία, στις 8 Ιουνίου, που κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), ανακοινώνουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΠΑΜΕ, στη Λάρισα, όπως και τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση δασκάλων,που θα γίνει στις 4 Ιουνίου στην Ομόνοια, στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Αν δεν τους σταματήσουμε, το σχολείο που θα βρούμε τον Σεπτέμβρη δεν θα το γνωρίζουμε!

Να μη δεχτούμε: Να μείνουν άνεργοι οι συνάδελφοί μας αναπληρωτές που για χρόνια διασχίζουν τη χώρα με μια βαλίτσα στο χέρι! Να πεταχτούν έξω από το ολοήμερο τα παιδιά των ανέργων και των ελαστικά εργαζόμενων! Να κλείσουν εκατοντάδες νηπιαγωγεία και να μείνουν προνήπια αλλά και νήπια απ΄έξω αναζητώντας λύσεις στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ή μένοντας σπίτι τους! Να κλείσουν σχολεία ή να συμπτυχθούν κι άλλα τμήματα, να στοιβάζονται οι μαθητές μας σε 30άρια τμήματα! Την υποβάθμιση των δομών της Ειδικής Αγωγής! Να βγουν υπεράριθμοι και να μετακινηθούν συνάδελφοι που τόσα χρόνια είμαστε δίπλα – δίπλα, στο ίδιο σχολείο!

Οι 20.000 μόνιμοι διορισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., που έταξε προεκλογικά για να εξαπατήσει, γίνονται 10.000 απολύσεις! Αντί να γίνουν μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν τα χιλιάδες κενά η κυβέρνηση εξαφανίζει τα κενά! Ψαλιδίζει το ολοήμερο, εξορίζει από το σχολείο τους συναδέλφους των ειδικοτήτων και της ειδικής αγωγής, συμπτύσσει τμήματα και κλείνει νηπιαγωγεία. Δεν ανεχόμαστε άλλη κοροϊδία!

Δεν ανεχόμαστε τον 21ο αιώνα, το 2016, με την τεράστια ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και τις δυνατότητες που αυτές προσφέρουν για ολόπλευρη μόρφωση, για σύγχρονο, ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν σχολείο γενικής παιδείας, για μόνιμη και σταθερή δουλεία με δικαιώματα, να υποβαθμίζονται τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, να τσακίζεται η ζωή μας, να γυρίζουμε χρόνια πίσω!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass